askerde can dostum fıtık ameliyatı olmuştu ama onun belden galiba kasık muhabbeti hiç dönmedi. Kötü oluyormuş insan ameliyat sonrası fıtıkta. Anlatıyordu işte baya halsiz düşüyormuşsun dedğine göre bir günde 30 defa masturbasyon yapmış gibi bitkin ve zayıf oluyormuşsun. Ama çabuk topluyormuşsun sonra 2 hafta içinde ayakta olabiliyormuşsun. Zaten öyle olması ameliyat sonrası hudut karakoluna geri dönmezdi.Selamlar . Pazartesi günü kasık fıtığından ameliyat olacağım . Var mıdır daha önce olan ?
Teşekkür ederim . Dün oldum . Bugün çıkıyorum. Dikişler çok zorluyoraskerde can dostum fıtık ameliyatı olmuştu ama onun belden galiba kasık muhabbeti hiç dönmedi. Kötü oluyormuş insan ameliyat sonrası fıtıkta. Anlatıyordu işte baya halsiz düşüyormuşsun dedğine göre bir günde 30 defa masturbasyon yapmış gibi bitkin ve zayıf oluyormuşsun. Ama çabuk topluyormuşsun sonra 2 hafta içinde ayakta olabiliyormuşsun. Zaten öyle olması ameliyat sonrası hudut karakoluna geri dönmezdi.
senin anlayacağın işin ucuzunda fix 15 gün rapor var
Bol şifalar kaptan bugün pazartesi imiş
geçmiş olsun kaptanTeşekkür ederim . Dün oldum . Bugün çıkıyorum. Dikişler çok zorluyor
Geçmiş olsunTeşekkür ederim . Dün oldum . Bugün çıkıyorum. Dikişler çok zorluyor
Başın sağolsun kardeşim, Allah gani gani rahmet eylesin. Geride kalanlara başsağlığı versin inşAllah..2 grubun alacak verecek davası yüzünden öz amcam ne yazık ki vefat etti.
Aynen kısa olsada güzel hissettikSiz hissetimiz mi deprem oldu fena salladı saniyelik
sabahtır çok fazla artçı oluyor diye ekşide söyleniyordu demek bu yüzdenmiş.Aynen kısa olsada güzel hissettik
Aynen bende baktım son depremler sayfasına saatlerce küçük küçük depremler olmuş hep. İstanbulda da baya hissedildi ama kısaydı baya. Bu aralar baya deprem oluyor, umarım sonumuz hayırlı olur.sabahtır çok fazla artçı oluyor diye ekşide söyleniyordu demek bu yüzdenmiş.
Her gün başım ağrıyor çok kötü.Ey ahali nasıl geçiyor gününüz?
bende her zamanki gibi sıkıntımı yemeğe verdim, youtube, netflix öyle gidiyorHer gün başım ağrıyor çok kötü.
Youtube, netflix, dizibox, csgo, lol, brawl stars
Sen nabüsün?