Hiç sanmıyorum, büyük ihtimal bugün 2 de olan toplantıdan ekonomiye destek haberleri çıkar. Ülkeler iyice yayılmadan dikkate almıyor bu hastalığı.Sokağa çıkma yasağı gelicek falan diyorlar ama doğru mu?
ne yazık ki.Vaka sayımız 51 artış ile 98 oldu ve ülkemizde ki ilk ölüm gerçekleşti .
A en çok etkilenen B orta 0 en az olarak geçiyor ama bilgi ne kadar doğru belli değil.B Rh+ 'im bize noluyor ?
Hocam ustune dusen derken ne yapti tam olarak? 1 2 derken 98 di dun, semptomlari olan biri nereye gidecek mesela, yani alinan onlemler polisiye onlemler degilmi bar vs kapatma? Bilmedigim birsey varsa ogrenmek isterimAynen öyle, devlet üstüne düşeni yaptı. Sıra şu an halkta. Yabancılar hep avmlerde takılıyor ve şu an en büyük tehlikeler avmler gibi kapalı alanlar. Buralarda yemek yemek çok tehlikeli. 1 milyon kişinin kullandığı, nasıl yıkandığı belli olmayan çatal bıçak bardak tepsi vs virüse yakalanmak için en kolay araçlar. Virüs ülkeye girdikten sonra çıkartması çok zor. İtalya da salgın daha yeni başladı, karantina uygulanmasına rağmen her gün 2-3 bin kişi enfekte oluyor ve her gün 200 kişi ölüyor. Bu birde karantina halindeyken...
O günün mesajıydı aslında o, daha ortada pek bir şey yokken okulların ve üniversitelerin kapatılması güzel bir karardı ama sonra sıvanmaya başladı. Tedbirlerin ağırlaştırılarak arttırılacağını düşündürdü ama öyle gitmedi maalesef.Hocam ustune dusen derken ne yapti tam olarak? 1 2 derken 98 di dun, semptomlari olan biri nereye gidecek mesela, yani alinan onlemler polisiye onlemler degilmi bar vs kapatma? Bilmedigim birsey varsa ogrenmek isterim
Belki Almanya' dan gelenler AKP'li olup beles muayene tedavi, aninda hizmet icin geliyordurO günün mesajıydı aslında o, daha ortada pek bir şey yokken okulların ve üniversitelerin kapatılması güzel bir karardı ama sonra sıvanmaya başladı. Tedbirlerin ağırlaştırılarak arttırılacağını düşündürdü ama öyle gitmedi maalesef.
Normalde şu an deli gibi testlerin yapılması gerekiyordu ama öğreniyoruz ki daha yeni yeni büyük kentlere test gönderiliyor.
Twitter'da bir çok kişinin corona virüs endişesiyle gidip, tüm semptomlara uyup hastanelerden geri gönderildiğini, sonra da diğer hastanelerin niye bu adamı bıraktınız dediğini gördük..
Yurtdışından virüslü insan transferi yapmaya başladık ve alakasız bir şekilde gelen insanları kendi kendinizi karantinaya alın demeye başladık.
Karantinadan kaçanlar oldu...
Hayır ben anlamadım, Alman vatandaşları niye buraya kaçıyor? Arkadaş Dünya'nın en gelişmiş ülkesindesin, insanları bir anda müthiş organize olabiliyor. Solunum cihazlarının ana üretim merkezi, sağlık sisteminin buradan kat kat kat daha iyi olduğu aşikar. Dur durduğun yerde. Burada ki açıklanan sayı 100 ama eminim ki daha testler yayılmadığı için enfekte olan ama test edilmeyen bir sürü kişi var. Zaten gerçek korkutucu olanda bu... Burada yatakların avrupadan daha çok olduğunu söylüyorlar ama hiç sanmıyorum. Ben ne zaman gitsem devlet hastanelerine her zaman ağzına kadar yataklar dolu oluyor. En acil hasta bile yarım saat bekletiliyor. Birde bunun üstüne salgın hastalık ekleyin?
Dışarı çıkmaya bile gerek yok ki İbrahim . Instagram storyleri yeterli oluyorBence istanbul için sokağa çıkma yasağı olsun, çok fazla görüyorum istanbulda hala sosyal aktivitelerine devam eden kişiler var.
Ya simdi trnin ne oldugunu soylemeye gerek yok da tr disinda hergun 2ye katlanip artan bir corona daha varmi dunyada? 1,2,8,18,48,96,191 hani gobekten atmis gibi gidiyor sayi. Misal Kanada'da 455 di 4 5 gun sonra 566 suan. Eksigim varsa duzeltinVaka sayısı 93 artış ile 191'e ulaştı . Ayrıca ölüm sayısıda 2'ye yükseldi .
Sebebi belli .Ya simdi trnin ne oldugunu soylemeye gerek yok da tr disinda hergun 2ye katlanip artan bir corona daha varmi dunyada? 1,2,8,18,48,96,191 hani gobekten atmis gibi gidiyor sayi. Misal Kanada'da 455 di 4 5 gun sonra 566 suan. Eksigim varsa duzeltin