Takımı
Galatasaray
Sosyal medya da dolaşan toplu uğurlama törenlerini,otogar görüntülerini görünce durumumuzun ne kadar vahim olduğunu görüyorum cidden iflah olmaz bir toplumuz her gün vaka sayısı 2ye katlanırken yapılan şeye bak ya daral:

Tr 675 olmus resmi sayi, 2ye katlana katlana gidiyor, hayirlisi.Muhtemelen yarin 1k yi goruruz gibi, soyle birsey var nisan 15-mayis gibi havalar isinsa, flatten olsa bile 15 gun ortaya cikmasi 15 de yokolmasi derken 1 ay daha, yani en iyimser mayis15-haziranda safe hale gelir ortalik.Kanada icin de haziranda hava isindigi icin+1 ay temmuza kadar yolu var gibi, evde saplandim kaldim. Sahsi goruslerim bunlar ins iyi gelismeler olur

ExcI

37.5 Hours per Week
Adsız.png

Son düzenleme:
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Tr 675 olmus resmi sayi, 2ye katlana katlana gidiyor, hayirlisi.Muhtemelen yarin 1k yi goruruz gibi, soyle birsey var nisan 15-mayis gibi havalar isinsa, flatten olsa bile 15 gun ortaya cikmasi 15 de yokolmasi derken 1 ay daha, yani en iyimser mayis15-haziranda safe hale gelir ortalik.Kanada icin de haziranda hava isindigi icin+1 ay temmuza kadar yolu var gibi, evde saplandim kaldim. Sahsi goruslerim bunlar ins iyi gelismeler olur
Havaların ısınmasıyla azalmayacağını söylüyorlar. Bunun yanı sıra herhangi bir ilacın yada aşının 12 aydan önce gelmesinin imkansız olduğu söyleniyor.

ExcI

37.5 Hours per Week
Havaların ısınmasıyla azalmayacağını söylüyorlar. Bunun yanı sıra herhangi bir ilacın yada aşının 12 aydan önce gelmesinin imkansız olduğu söyleniyor.
Avustralya'da 37-38, Singapur'da 32 derecede, Buenos Aries'te 28-30, Filipinler'de 32-34 derecelerde vakalar ve ölümler mevcut…
Ortadoğu Solunum Sendromu olarak bilinen öldürücü MERS virüsü de ilk defa 2012 yılında 45 derecelerin olduğu Suudi Arabistan'da salgın olarak ortaya çıkmıştı.

Son düzenleme:
Daha önce yazdım mı hatırlamıyorum ama bence 3-4 aya bu virüste grip gibi diğer hastalıkların yanına katılacak, insanlar bağışıklık kazanacak ve ülkelerde salacaklar. Almanyanın bakış açısına katılıyorum önemli olan şu ilk zamanda sağlık sisteminin çökmemesi için sadece yayılmayı yavaşlatmak.

Server
Seçiniz...
Takımı
Galatasaray
Doğru bir karar . Yaşlılar bunu engel olarak anlayıp sinirleneceklerdir elbette yaşlarından dolayı . Fakat burda ki asıl nokta gençlerin, yaşlılara bulaştırıp ölü sayısı ve oranının önüne geçmek .

ExcI

37.5 Hours per Week
+Kronik rahatsızlığı olan her yaştan bireye..

Ben Elektrik,su,doğalgaz faturalarında 2 ay boyunca fatura tutarı üzerinden %50 indirim beklyorum. Ayın ortasında ücretsiz izine ayrılan yüzbinlerce işçi var. Yarı maaş alacaklar.

Son düzenleme:
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
İtalya da 793 ölü var bugün. Resmen çinin tüm ölü sayısını bir günde geçicekler.

ExcI

37.5 Hours per Week
  • İsviçre Sağlık Bakanı yaptığı açıklamada, alınan karar doğrultusunda 5 kişiden fazla dışarı çıkan gruplara kişi başına 100 frank para cezası getirildiğini söyledi.
  • New York Valisi, ev sahiplerinin ise 90 gün boyunca kirasını ödeyemeyenleri evlerinden çıkarmaması için talimat verdi.
  • İngiltere Sağlık Bakanı salgınla mücadele için 65 bin emekli veya istifa etmiş doktor ve hemşireyi göreve çağırdı
  • Ulusal Sağlık Servisi Tıp Direktörü "salgınla mücadelede en ön safta yer alan sağlık çalışanları, nöbet çıkışı marketlerde yiyecek hiçbir şey bulamamaktan şikayet ediyor" dedi
  • Ülker "bir gıda şirketi olarak böylesine hassas bir dönemde sorumluluğumuz çok büyük, Sağlık Bakanlığının 14 kuralını rehber kabul ederek halkımızın ürünlerimize ulaşabilmesi için, ülkemiz için, aralıksız çalışmaya devam edeceğiz" dedi
  • İngiliz Sağlık Bakanlığı’nın kurallarına göre doktorlar, semptom gösterene kadar kendisine test yapamıyor. Çünkü yeteri kadar çalışan yok.
  • Almanya'da genelge: Aileler ve aynı evde yaşayanlar harici 2'den fazla kişinin bir araya gelmesi yasaklandı

Son düzenleme:
Server
Seçiniz...
Takımı
Galatasaray
Bakan Koca :Son 24 saatte 2.953 ŞÜPHELİYE TEST yapıldı. 277’si POZİTİF ÇIKTI. Hasta sayımız 947’ye ulaştı. Yaşlı hastalarımızdan 12’sini KAYBETTİK. Bugüne dek toplam 21 can kaybımız var. Yaşlılarımızı uyaralım. Sokağa çıkma sınırlandırmasına uysunlar. Ölüm riski, yaş yükseldikçe çok artıyor.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Bakan Koca :Son 24 saatte 2.953 ŞÜPHELİYE TEST yapıldı. 277’si POZİTİF ÇIKTI. Hasta sayımız 947’ye ulaştı. Yaşlı hastalarımızdan 12’sini KAYBETTİK. Bugüne dek toplam 21 can kaybımız var. Yaşlılarımızı uyaralım. Sokağa çıkma sınırlandırmasına uysunlar. Ölüm riski, yaş yükseldikçe çok artıyor.
Dün 3650 test yapılırken bugün 2953 test yapılmış. Can kayıplarımızda çok erken geliyor bu arada.
42AE7A51-CF6E-453C-B7D5-CCC75DA6949B.jpeg

Bizim 1000 vakamız var ölüm sayısı 21. Japonyadan sonra ikinci en yüksek orana sahip biziz. Japonyada da çok önce başlamıştı corona. (Gerçi yunanistanda var)

Son düzenleme:
Takımı
Galatasaray
Cumadan itibaren hızlı test kiti devreye girecek günlük 15 bin test diyorlardı ama sayı hala 2-3 civarı

ExcI

37.5 Hours per Week
İyileşen henüz olamadı anlaşılan tedaviler devam ediyor. İyileşme süreleri 4-11 gün olarak biliniyor. Testleri cogunlukla riskli yaş grubuna veya yurtdisindan donenlere yönelik yapıyorlar gibi.

Salginin ilaci ortaya cikana kadar hiçbir ülke yurt disindan gelen yolcularin kabul etmeyecek gibi duruyor.
SARS ve MERS salginina ait ilaclarin bulunamadigi gercegini atlamamak da lazim.
Covid-19 icin yapilan calismalar cok hizli sekilde ilerliyor.

Son düzenleme:
Takımı
Galatasaray
İcra ve iflas takipleri 30 Nisan’a kadar durduldu.
Ayrıca 30 Nisan’a kadar yeni bir icra veya iflas takibi oluşturulmayacak.

Yukarı Alt