Sosyal medya da dolaşan toplu uğurlama törenlerini,otogar görüntülerini görünce durumumuzun ne kadar vahim olduğunu görüyorum cidden iflah olmaz bir toplumuz her gün vaka sayısı 2ye katlanırken yapılan şeye bak ya
Havaların ısınmasıyla azalmayacağını söylüyorlar. Bunun yanı sıra herhangi bir ilacın yada aşının 12 aydan önce gelmesinin imkansız olduğu söyleniyor.Tr 675 olmus resmi sayi, 2ye katlana katlana gidiyor, hayirlisi.Muhtemelen yarin 1k yi goruruz gibi, soyle birsey var nisan 15-mayis gibi havalar isinsa, flatten olsa bile 15 gun ortaya cikmasi 15 de yokolmasi derken 1 ay daha, yani en iyimser mayis15-haziranda safe hale gelir ortalik.Kanada icin de haziranda hava isindigi icin+1 ay temmuza kadar yolu var gibi, evde saplandim kaldim. Sahsi goruslerim bunlar ins iyi gelismeler olur
Avustralya'da 37-38, Singapur'da 32 derecede, Buenos Aries'te 28-30, Filipinler'de 32-34 derecelerde vakalar ve ölümler mevcut…Havaların ısınmasıyla azalmayacağını söylüyorlar. Bunun yanı sıra herhangi bir ilacın yada aşının 12 aydan önce gelmesinin imkansız olduğu söyleniyor.
Dün 3650 test yapılırken bugün 2953 test yapılmış. Can kayıplarımızda çok erken geliyor bu arada.Bakan Koca :Son 24 saatte 2.953 ŞÜPHELİYE TEST yapıldı. 277’si POZİTİF ÇIKTI. Hasta sayımız 947’ye ulaştı. Yaşlı hastalarımızdan 12’sini KAYBETTİK. Bugüne dek toplam 21 can kaybımız var. Yaşlılarımızı uyaralım. Sokağa çıkma sınırlandırmasına uysunlar. Ölüm riski, yaş yükseldikçe çok artıyor.