Merhaba Ben Nf sroda oynuyorum kervanı satın alırken veya satarken job expreince {parantez ıcındekı job puanını ıstıyor onunla ılgılı cozumunuz varmıdır
Aleyküm Selam kullandıkları guard nedir ?@bende23 S.a hayırlı akşamlar Ben 2 serverde oynuyorum Regard Online de E party fromdan birinin party numarasını soruyor Def Online'de ise Hiç mal alamıyorum PhBot ile mal alamazsınız hatası veriyor bunların çözümü var mı ? şimdiden teşekkür ederim.
@sarkolata@bende23 Def Online MaxiGuard kullanıyor
Maalesef bilgim yokKırsana sen beceriklisin bu işlerde
Olsa keşke paylaşımcı biriyim hiç değilse epvpde yabancılara yardımcı olup dosya isterlerse dosya falan. Türklere gelince konularına girip bakıp çıkan sensin sonuçtaDecompile et phbotu yaw reflectorle halledersin seeen
insanın kendisini bilmesi güzel birşeyAynen aynen zavallı adamların heves güves yapıp 5 liraya sattığı programları reflectorle kırıp paylaşan bir halk kahramanısın sen, ben de türklere anca zarar, yabancıları yalayan bir pisliğim işte
Alamazmıyım ki ? alacamda istediğim özellikler tamamlanıncaben hiçbir şey silmiyorum ve keyfim isterse eklerim sanki alıcak da ondan soruyor gereksiz herif
şey origini naptın bu arada kırdın mı yine ://
@sarkolata yardımcı olabilir bu işlerden o anlıyor tekhocam soru cevaptan anlıyorsanız eger bana yardımcı olurmusnuz ?