Bu geceden Bi Kare...
Kısmetse yarınaToxicated demiş ki:Yeni topic açtım tospa oaraya koy bunları
Alıntı yapıp benim konuya yapıştıracan çok zor değilCrisis demiş ki:Kısmetse yarınaToxicated demiş ki:Yeni topic açtım tospa oaraya koy bunları
off poff afra tafraToxicated demiş ki:Alıntı yapıp benim konuya yapıştıracan çok zor değilCrisis demiş ki:Kısmetse yarınaToxicated demiş ki:Yeni topic açtım tospa oaraya koy bunları
O nasıl bir cümle lem sabah konulara bakarken gördüm garibime gittiToxicated demiş ki:Bana girerken biri MSN 'den ulaşsın
yok yok ölçtüm biçtim tarttım da o manaya çıkaramadım, saçmalık oluyor öyle oluncahmzsnmz demiş ki:O nasıl bir cümle lem sabah konulara bakarken gördüm garibime gittiToxicated demiş ki:Bana girerken biri MSN 'den ulaşsın
Vaaayyyy, akşamki party 'de aramızda görmek isteriz seni de o zamanBaphomet demiş ki:Nick: ARK0
bende geldim
Oynamayı bilmiyo yeğen extrahmzsnmz demiş ki:O değil sslere bakınca bizim volkankankankankakakak extra'yı hep geride bırakmış yahu
hobaa rütben baya iyiymiş hiç görmedim ben seni oyundaCrisis demiş ki:Bugün ne zaman akıyoruz
4-5 aydır oynamıyodumWax Whine demiş ki:hobaa rütben baya iyiymiş hiç görmedim ben seni oyundaCrisis demiş ki:Bugün ne zaman akıyoruz
clan açıpta acaba cw mi aksak pasoCrisis demiş ki:4-5 aydır oynamıyodumWax Whine demiş ki:hobaa rütben baya iyiymiş hiç görmedim ben seni oyundaCrisis demiş ki:Bugün ne zaman akıyoruz
bro giriceksen eğer 10 15 dk girebilirimWindTalker demiş ki:bugün girerken biri bana iletsin lütfen