Windy

akşamki partiler için demiştim ama genede akarız bro ayıpsın,sen girersen hertürlü waxoWax Whine demiş ki:bro giriceksen eğer 10 15 dk girebilirimWindTalker demiş ki:bugün girerken biri bana iletsin lütfen
akşamki partiler için demiştim ama genede akarız bro ayıpsın,sen girersen hertürlü waxoWax Whine demiş ki:bro giriceksen eğer 10 15 dk girebilirimWindTalker demiş ki:bugün girerken biri bana iletsin lütfen
sorun şu ki clan yokCrisis demiş ki:@wax, benim clan var,hepsi * sayılır yapabiliriz cw
2. 10-15 dk da tadı cıkmaz aksam saat 21:00 da bulusalım 00:00 a kadar oynayalım
@wind,bu sefer ben cagırıcam seni,no panic
yarın akşam söz brom ya akıcazWindTalker demiş ki:akşamki partiler için demiştim ama genede akarız bro ayıpsın,sen girersen hertürlü waxoWax Whine demiş ki:bro giriceksen eğer 10 15 dk girebilirimWindTalker demiş ki:bugün girerken biri bana iletsin lütfen
Hemen ek zatenToxicated demiş ki:Hmmm maç bitti de halı saha maçım vardı bugun, oraya da gidip geleyim bi
Mermiler müessesemizden,gelseneBaphomet demiş ki:Hemen ek zatenToxicated demiş ki:Hmmm maç bitti de halı saha maçım vardı bugun, oraya da gidip geleyim bi
benimde yarına gireceğim önemsiz bir sınavım vardı yatayım en iyisi size kolay gelsin mermilerinizi bitirmeyin fazla