T_RoCK demiş ki:lol nasıl çıktın o hıza bende hala 30kb ^^Schweppes demiş ki:383.5 kB/s - 20.4 MB / 528.7 MB, 22 dakika kaldı
T_RoCK demiş ki:lol nasıl çıktın o hıza bende hala 30kb ^^Schweppes demiş ki:383.5 kB/s - 20.4 MB / 528.7 MB, 22 dakika kaldı
evet ordan çekiyorum şu an gayet hızlıBuzzz demiş ki:part2 megaupload link'i çalışıyor..
Ben de neden sayfa görüntülenemiyor diyor kafayı yiycem şimdixlorxlarge demiş ki:evet ordan çekiyorum şu an gayet hızlıBuzzz demiş ki:part2 megaupload link'i çalışıyor..
benimde %15 te takıldı 10 kb ye düştü hız arada byte oluyoSilentLord demiş ki:hayydeee ben internet download manager programıyla indiriyordum %32 oldu durdu :S
koyun can derdinde kasap et derdindebotan_amed demiş ki:ZSZC SRO DOWnLOAD LİNKLERİNİ RAPİDEN VEya BASKA DOWLOAND LİNK VERIRMISINIZ LÜTFEN SIMDIDEN TSK EDERİZZ ACİLL LAZIM LÜTFEN HOcam
cambaz738 demiş ki:koyun can derdinde kasap et derdindebotan_amed demiş ki:ZSZC SRO DOWnLOAD LİNKLERİNİ RAPİDEN VEya BASKA DOWLOAND LİNK VERIRMISINIZ LÜTFEN SIMDIDEN TSK EDERİZZ ACİLL LAZIM LÜTFEN HOcam
cambaz738 demiş ki:ya harbiden bu adamlar aptalın en önde gideni 20dkkalık işi iyice uzatıyorlar aptal herifler hotfile linklerinide sildiler
bize de hayrına partları indirdikten sonra upload etsen çok iyi olurSchweppes demiş ki:135.7 kB/s - 219.3 MB / 528.7 MB, 38 dakika kaldı
CaptainCoCo demiş ki:şu an en az 2000 kişi abanıyor ne bekliyorsunuz ?
Süpersin broooo ay lavv yuuu 60 la indiriyorum ama olsunBuzzz demiş ki:Torrent 'ten indirmek için download link
http://uploading.com/files/53m3dbd8/s.torrent/
Torrent'te 2 partta var tarattım içinde virüs yok indirmeye başladım %10