Kim girdi la bende inş. 12.00 da girmeyi planlıyorum.WildKing demiş ki:oha millet oyuna girdi ben daha 1part bile indiremedim ya olaya bak 1tane ındırıyordum 1anda 1kb ye düştü kapadım şimdi baştan açtım :S
omg ne ara indirdinSarkoLata demiş ki:Valla dedikleri herşeyi yapmışlar SXlarge pot yok water 2. defa checke girdi kasıyordum ^^
Nerde oturuyosun sen Japonya falanmı ?SarkoLata demiş ki:Valla dedikleri herşeyi yapmışlar SXlarge pot yok water 2. defa checke girdi kasıyordum ^^
rar halindebunyo demiş ki:Ohaa Yha Gercekten Bende 12 qibi qirRim Galiba.. Bu Torrentden İndirince İndirdiqin Masaüstündemi oLuoR nasIl oLuoR bi aydınLatırmıSınız
indirmen imkansız premium varsa bişey diyemiyceğimSarkoLata demiş ki:Valla dedikleri herşeyi yapmışlar SXlarge pot yok water 2. defa checke girdi kasıyordum ^^
SxLarge potun gelmeyeceğini zaten Ra'da söylemişti bize oyundan bi kare atarmısınSarkoLata demiş ki:Valla dedikleri herşeyi yapmışlar SXlarge pot yok water 2. defa checke girdi kasıyordum ^^
Bilgisayarım - Kullanıcılılar - Kullanıcı adın işte herneyse - Karşıdan yüklemeler . Buraya yükleniyor yani ben windows 7 kullanıyorum bende öylebunyo demiş ki:Yha Cambaz Snn Msn Ne Aqa Burdan OlmuoR oRdan Sorarım Seny de yormaym Hem Özelden SöleyebilrSnn..
bunyo demiş ki:cambaz öLe oLcakta Nereye qeLcek onu SoRuoRm Ben.. Masaüstümü
Haklısın Yiqit waLLa bende qireym Bi Ben Pr0xy22 eski Th3Miqrop yha yiit bana guildin grop chat yada snn msn verebilrmisin özelden kımseye acılamıom delirceMmMmMmMmWildKing demiş ki:abicim BUNE YAAAAAAAAA milet indirmiş oyunda bende hala 3saat kaldı diyor kabız olucam yemınle sınırden terledim bi banyoya gırm