akradaşlar böLe ii oLmyoR yha msn den daha kolay sohbet oLuR coqLu açarız.
Grup Msn Yokmu Exl 'nin

Ohaa Yha Gercekten Bende 12 qibi qirRim Galiba.. Bu Torrentden İndirince İndirdiqin Masaüstündemi oLuoR nasIl oLuoR bi aydınLatırmıSınız

Schweppes Sen torrent denmi indirioSn Yha İndiren Söleyebilirmi cok aciL indirdiqimiz dosya nereye qitcek Msaaüstümü yoqSa nasL aLcazz bUZZ Sana SeslenioRm :D

SarkoLata demiş ki:
Valla dedikleri herşeyi yapmışlar SXlarge pot yok water 2. defa checke girdi kasıyordum ^^
SxLarge potun gelmeyeceğini zaten Ra'da söylemişti bize oyundan bi kare atarmısın

arkadasım madem bu kadar kısa sürede indirdin onları rapidden upload ette kurtulalım beklemekden benim 2ci part 11kb/s ile iniyor delirecem yaw

Yha Cambaz Snn Msn Ne Aqa Burdan OlmuoR oRdan Sorarım Seny de yormaym Hem Özelden SöleyebilrSnn..

bunyo demiş ki:
Yha Cambaz Snn Msn Ne Aqa Burdan OlmuoR oRdan Sorarım Seny de yormaym Hem Özelden SöleyebilrSnn..
Bilgisayarım - Kullanıcılılar - Kullanıcı adın işte herneyse - Karşıdan yüklemeler . Buraya yükleniyor yani ben windows 7 kullanıyorum bende öyle

WildKing demiş ki:
abicim BUNE YAAAAAAAAA milet indirmiş oyunda bende hala 3saat kaldı diyor kabız olucam yemınle sınırden terledim bi banyoya gırm
Haklısın Yiqit waLLa bende qireym Bi Ben Pr0xy22 eski Th3Miqrop yha yiit bana guildin grop chat yada snn msn verebilrmisin özelden kımseye acılamıom delirceMmMmMmMm :starving:

Yukarı Alt