TeŞekkür Ederimm Snn % Kaç Cambazcambaz738 demiş ki:bunyo demiş ki:cambaz öLe oLcakta Nereye qeLcek onu SoRuoRm Ben.. Masaüstümü
TeŞekkür Ederimm Snn % Kaç Cambazcambaz738 demiş ki:bunyo demiş ki:cambaz öLe oLcakta Nereye qeLcek onu SoRuoRm Ben.. Masaüstümü
torrentten indirirsen 2sini birden tek partmış gibi indiriyor Zaten ama indirince part 1 part 2 ayrı partlar oluyorxsunx demiş ki:İkisinide mi indircez çünkü herkez part2yi indiriyormuş gibi bir hava var
Full Full daha birşeye gerek yok sanırsam daha bilmiyorum içinden neler çıkacakbunyo demiş ki:Yani Cambaz Bu Full Oyun Değilmi Daha Bişe İndirmeye gerek KalmycaK
Ordan nasıl indircez ben şimdi direk part1e tıkladım indirmeye başladım o bitince2ye geçiçem ama geçe indirmesi için toorrentten nasıl öğrenirsem çok güzel olur sana zahmetcambaz738 demiş ki:torrentten indirirsen 2sini birden tek partmış gibi indiriyor Zaten ama indirince part 1 part 2 ayrı partlar oluyorxsunx demiş ki:İkisinide mi indircez çünkü herkez part2yi indiriyormuş gibi bir hava var
türklerden kimse yok sanırsam bende gavur sitesinden buldum onlardan da 1 2 kişi anca girmiştirbunyo demiş ki:uhahahahhahahha İşallah gerek Kalmaz Torrentdn indirip oyna qiRen waRmı????****