photoshop'um yüklü olsaydı ben eklerdim de yüklü değil malesefSaiJeva demiş ki:bu stoneler ne kadar elixir alabilecek içerisine aceba süpersin kardeşim mukemmel bir konu oldu sendende bu beklenirdi artık bir yneticide resimlere exl amblemlerini döşerse en azından konu başka yerlere gitmes
Lütfen Advance viewtopic.php?f=11&t=173632&p=2082733 Bu Benım Hazırladığım Konu Tarihlere Bakabilirsiniz Bu Konu İçin Ne Kadar Uğraştım ve Kendım Hazırladım Lütfen Emek Hırsızlığı Yapmayalım...Advance demiş ki:Teşekkürler
ps:Alıntı değildir
Resimler vs ksronun sitesiden alıntıdır sadece siteden değil senin konundan görünce senden alcaktım, Konu düzeni bozulmasın diye de senin konunun lnikini vermek yerine direk buraya ekledim..MetoveR demiş ki:Lütfen Advance viewtopic.php?f=11&t=173632&p=2082733 Bu Benım Hazırladığım Konu Tarihlere Bakabilirsiniz Bu Konu İçin Ne Kadar Uğraştım ve Kendım Hazırladım Lütfen Emek Hırsızlığı Yapmayalım...Advance demiş ki:Teşekkürler
ps:Alıntı değildir
Aynı şey?MetoveR demiş ki:Tamamda Aynı Şeyi Yeniden Hazırlamanın Ne Anlamı Var Ben Bunu Anlamıyorum Bu Kadar Emek Verdım ve Çok Benzer Şeyler Var Ben Bunu Anlamıyor Konu Aynı Bir Kere
incelersen söyledim konuda ^^SaiJeva demiş ki:hesaplarıma göre seal of comet sundan üstün değil sanki sos ile moon arası bişey gibi
Phosotop varsa sen bi ulaşsana banaAliceCullen demiş ki:Yeni gelecek olan Garment kıyafetlere bittim ben.