Çok güzel alınmış konu.Eline sağlık.
NoMoreLove demiş ki:Ben hallediyorum.
altta ayrı bi soketi olacak yukarda +7 ise +2'lik elixir bastığında yukarda +7 aşşağıda +2 yazacak değeri +9 olup +9 gibi parlayacakTheLegend_ demiş ki:heeey önemli bir kısmı sormak istiyorum burda olmayan. şimdi tek 104lv silah gelicek.yeni olaran..e bu 11d olcak. peki bu sun olcakmı.normal oyuncular ezilmicekmi?
birde şu +2 bastırtan elixir.. 0-2 mi yapıyor yoksa itemimiz +5 se +7mi yapıyor?
Hayır neden gelmesin kiTheLegend_ demiş ki:emm..peki kazanılması ne derece zor olcak?poptan çıkıyormuş... yani sun gibi zor olmaz değilmi?yeşillere verirler?
bu arada şu sun sorunuda önemli sanırsam.. 98den sonra 104 geliyor. 11d gelip sun gelmicekmi acaba?
Orasını biz bilemeyiz, joymaxTheLegend_ demiş ki:peki 101 gelsin. 101 + 15 + 7 ---123 104+7 -- 111 12lv farkla çok ezilmicekmi normal charlar sizce?yada bilgi eksiğim var..
bunun hakkında bilgim yokkaos77 demiş ki:semerkantta ve constantinde bovcu için arrov satılmıyodu en son bildiğim kadarı ile böyle olursa alexandradada arrov satılmaz. bov car için arrov almak için hotandan başlıcez sanırım kasmaya
ama 90 değil 80SaiJeva demiş ki:ha bu arada şöyle bişey var ışınlanma hotandan direkt olarak var ama 90 lvl altı gidemiyor alexandraya stall charı olmas orda