Ozaman dene şansını sende :)nuk3r_tr demiş ki:yanlıs ben bu deneme modların rengini çok sevdim en sevdiğim renklerden biridir Cool
Ozaman dene şansını sende :)nuk3r_tr demiş ki:yanlıs ben bu deneme modların rengini çok sevdim en sevdiğim renklerden biridir Cool
denemesemde hep öle kalsam olmas mı modluk istemiomPeace demiş ki:Ozaman dene şansını sende :)nuk3r_tr demiş ki:yanlıs ben bu deneme modların rengini çok sevdim en sevdiğim renklerden biridir Cool
evt bence deqker7 demiş ki:Hak eden Kazansın
Sağolasın..nuk3r_tr demiş ki:evt bence deqker7 demiş ki:Hak eden Kazansın
mod olmak sorumluluk ister bakalım kimler ne kadar sorumlu görelim popcorn
hayırlı olsun peace yeşil yeşil güsel olmuşun =)
katılıyorum +1SinSiGirl demiş ki:can ksk ye bi bakın sonuna kadar arkasındayım cok güzel paylaşımlar yapıyo ve forumu düzenli tutmak için yazılar yazıyo sürekli örn : arkadasım yanlış başlık yanlış yerde açılmış üstüste topic açma bi yerde topla başlıgı küçült ve benzeri uyarıları cok yapıyo paylaşımalrıda cok güzel gercekten
inş hayırlı olsun darısı baSIMIZAMorwena demiş ki:inşallah bu sorumluluğun üstünden gelirim ve gelmekte istiyorum Cool
özür dilerimtheilker demiş ki:katılıyorum +1SinSiGirl demiş ki:can ksk ye bi bakın sonuna kadar arkasındayım cok güzel paylaşımlar yapıyo ve forumu düzenli tutmak için yazılar yazıyo sürekli örn : arkadasım yanlış başlık yanlış yerde açılmış üstüste topic açma bi yerde topla başlıgı küçült ve benzeri uyarıları cok yapıyo paylaşımalrıda cok güzel gercekten
HArikasn Arkadasım Güzel Sallamıssın Ben Geneleikle Sro İLe Program PAylasıoyurm Ama hep Program İLe Sro Devamlı Olmaz Gülmek Eglenmek Gerek Mesajlarımı İncelerse görürsün Yanlıs yazdıgn Farkında olursun Winkkardeşim can_ksk nın net olarak yaptıgı ısler genelde geyik bolumunde oraya sende yazarsın bende yazarım zaten geyık adı ustunde engel yok orda yapılan işe iş demem ben