4 gun oldu galıba halada cwp gelmedı bana !
ben senin kini soliyem olamadın!!!!BuuRa demiş ki:ya bı gunoldu artık bakmısndır ya bı cevap verın kabulmu deılmı lutfen yanı
hayırlı olsun diyelim güzelim başarılarının sürekliliğini diliyorum extrabeerEXC123 demiş ki:herkeze tesekkur ederim bende deneme moderator oldum gorevimi elimden geleni en iyi sekilde yapmaya calisicam umarim hicbi sorun olmaz
ben hep burdayımextraloob demiş ki:zati seneye kadar buradaysan demek ki sen Ailedensindir ve rahatlıkla Mod yaparız umarım bizlerle birlikte olursun extraokk
gelmedi malesef kşke gelseydi en azından red cevabı gelseydi onuda saklardım hatıraElazigLee demiş ki:cevap gelmedimi sana?
seni pek alcaklarını sanmam daha yensin sitede daha ilk mesajını fln buraya yazmışın yoksa şüphem yok yanlış anlama ama belli olmaz Winkleadri demiş ki:yol yemek sigorta varmı Maaş Nekadar :):):=)
huahaha
kötü amaçla kullanılsaydı şu ana kadar çoktan kullanılırdı demekki kötü bi amaç yok Evil or Very Mad Evil or Very MadSahtoman demiş ki:" TC Kimlik No ,Ev Telefonu ,Cep Telefonu ,Ev Adresi " Gibi Bilgiler Sadece Büyük Şirketlerin Forumlarında Görev Alırken Verilir.
Bence Bu Forumda Bunu İstemeniz Saçma Olmuş.
Ayrıca Nasıl Garanti Edebilirsiniz Bunun Kötü Amaçlarda Kullanılmayacağını ?
Kanıtla Ozaman ?MerTiX demiş ki:kötü amaçla kullanılsaydı şu ana kadar çoktan kullanılırdı demekki kötü bi amaç yok Evil or Very Mad Evil or Very MadSahtoman demiş ki:" TC Kimlik No ,Ev Telefonu ,Cep Telefonu ,Ev Adresi " Gibi Bilgiler Sadece Büyük Şirketlerin Forumlarında Görev Alırken Verilir.
Bence Bu Forumda Bunu İstemeniz Saçma Olmuş.
Ayrıca Nasıl Garanti Edebilirsiniz Bunun Kötü Amaçlarda Kullanılmayacağını ?
Bunu Bu Sitede Mod Olmak İstedğim İçin Sormadım Aslan.extraloob demiş ki:bizde böyle güzelim capişşşş extraokk