Rocky Balboa
Bilgiliyim
Çok Teşekkür EderimFrityus3 demiş ki:Rocky Balboa
Çok Teşekkür EderimFrityus3 demiş ki:Rocky Balboa
Çok Teşekkür Ederimkomb demiş ki:Rocky Balboa.
Çok Teşekkür EderimTheCrueL demiş ki:Rocky Balboa
Aslında sende hakediyorsun ama pek gören yok sanırımTWEETY demiş ki:extraloob
kurullara uymuyor demeyiniz, okan abi de sonuç olarak bir üye ama düşünme sahfasındayım
TWEETY demiş ki:extraloob
kurullara uymuyor demeyiniz, okan abi de sonuç olarak bir üye ama düşünme sahfasındayım
Buckethead demiş ki:Hak eden kazansın diyeceğim ama hak eden hiçbir zaman kazanamıyor
kimmiş hak eden?merak ettm şimdi aklında bi isim varsa aday gösterebilirsn herkesin düşüncesi kendineBuckethead demiş ki:Hak eden kazansın diyeceğim ama hak eden hiçbir zaman kazanamıyor
Kes sesiniKitty demiş ki:kimmiş hak eden?merak ettm şimdi aklında bi isim varsa aday gösterebilirsn herkesin düşüncesi kendineBuckethead demiş ki:Hak eden kazansın diyeceğim ama hak eden hiçbir zaman kazanamıyor
aslında önemsemiyorum desem gören görür görmeyenler de görmez... benim için ayın üyesi seçilmek önemli değil ki brotha.. Zaten ayın üyesi olacak birşey de yapmadım ortadaAddicted demiş ki:Aslında sende hakediyorsun ama pek gören yok sanırımTWEETY demiş ki:extraloob
ne heyecan yaptın yahu relaxJansett demiş ki:Beatraax demiş ki:JansettProMaster demiş ki:JansettMinotoche demiş ki:JansettKityy demiş ki:Jansetttakerisks demiş ki:Jansett.CheckPoint_ demiş ki:Jansett
Akşam saat 21.00 dan sonra anket olucak.GNR demiş ki:idk , ben sadece forumun 2 3 yerini takip ettigim için birsey diyemem anket olursa en guzel nick oy atarım ^^
Çok Teşekkür Ederim.T0XlC demiş ki:ne heyecan yaptın yahu relaxJansett demiş ki:Beatraax demiş ki:JansettProMaster demiş ki:JansettMinotoche demiş ki:JansettKityy demiş ki:Jansetttakerisks demiş ki:Jansett.CheckPoint_ demiş ki:Jansett
Ps: Rocky Balboa
eneeee adım geçmişAvenger demiş ki:Janset - sarkolata - TWEETY karar veremedim. 3 adayım var. Nickler bile alfabetik sıra ile.