Maynard__
Bilgiliyim
Avenger demiş ki:Janset - sarkolata - TWEETY karar veremedim. 3 adayım var. Nickler bile alfabetik sıra ile.
SunLight demiş ki:Jansett ' e Basıyorum oyumu :)
Avenger demiş ki:Janset - sarkolata - TWEETY karar veremedim. 3 adayım var. Nickler bile alfabetik sıra ile.
SunLight demiş ki:Jansett ' e Basıyorum oyumu :)
banamı bu ? anlaymaadımdahmzsnmz demiş ki:Gereksiz yere mesaj bildirmeyiniz kişisel problemlerinizi pm den hallediniz post atarak milletin önünde acıtasyon yapmayınız.
aynen cnm diğeri de bana geldi ben o şahıs(mı desem bilemedim)la muhatap olmak istemiyorum belki bu yüzden olabilir hamza ne dersin?neyseRocky Balboa demiş ki:banamı bu ? anlaymaadımdahmzsnmz demiş ki:Gereksiz yere mesaj bildirmeyiniz kişisel problemlerinizi pm den hallediniz post atarak milletin önünde acıtasyon yapmayınız.
naptım ki haydaaKitty demiş ki:aynen cnm diğeri de bana geldi ben o şahıs(mı desem bilemedim)la muhatap olmak istemiyorum belki bu yüzden olabilir hamza ne dersin?neyseRocky Balboa demiş ki:banamı bu ? anlaymaadımdahmzsnmz demiş ki:Gereksiz yere mesaj bildirmeyiniz kişisel problemlerinizi pm den hallediniz post atarak milletin önünde acıtasyon yapmayınız.
;D
tamam kaçtım. buda son postumhmzsnmz demiş ki:@Kitty & Rocky
Konuyu amacından saptırmayın ayın üyesini seçelim. İlla üstünüze almak istiyorsanız alın birde bu yüzden polemik yaşamak istemiyorum , saygılar.
+1Addicted demiş ki:Tamam daha fazla konuyu dağıtmayalım. Oy verecekler versin vermeyecekler gereksiz post atmasın !
Siz adayları belirleyeceksiniz. Onlar geçmiş kazananlar. Bu topic altında adayınızı belirleyeceksiniz saat 21:00 dan sonra oylama yapılacak.IrfanView demiş ki:2011 Şubat ayı üyesi kim başlık . 2007 2008 2009 arkadaşları söylüyorsunuz
Ne yani Kayıt tarihi : 2011/Şubat/... olanı mı seçelim ?IrfanView demiş ki:2011 Şubat ayı üyesi kim başlık . 2007 2008 2009 arkadaşları söylüyorsunuz
Evet arkadaş böyle demek istemiş o olayı yalnış anlamış o yüzden sonucta yine bu ayın uyesi seciliyorJansett demiş ki:Ne yani Kayıt tarihi : 2011/Şubat/... olanı mı seçelim ?IrfanView demiş ki:2011 Şubat ayı üyesi kim başlık . 2007 2008 2009 arkadaşları söylüyorsunuz
* k.bakma ben şubat ayında kayıt olan anlamıştım . üzgünümJansett demiş ki:Ne yani Kayıt tarihi : 2011/Şubat/... olanı mı seçelim ?IrfanView demiş ki:2011 Şubat ayı üyesi kim başlık . 2007 2008 2009 arkadaşları söylüyorsunuz
Biraz saçmaymış gerçektenGNR demiş ki:Evet arkadaş böyle demek istemiş o olayı yalnış anlamış o yüzden sonucta yine bu ayın uyesi seciliyorJansett demiş ki:Ne yani Kayıt tarihi : 2011/Şubat/... olanı mı seçelim ?IrfanView demiş ki:2011 Şubat ayı üyesi kim başlık . 2007 2008 2009 arkadaşları söylüyorsunuz
Beatraax demiş ki:Jansett
ProMaster demiş ki:Jansett
Minotoche demiş ki:Jansett
Kityy demiş ki:Jansett
takerisks demiş ki:Jansett.
CheckPoint_ demiş ki:Jansett
Guathema demiş ki:Jansett
SunLight demiş ki:Jansett
LegendLess demiş ki:Jansett
JusT_FoR_FuN demiş ki:Jansett
Extrowe demiş ki:Jansett.