Hayırlı olsun yeni d.mod olan arkadaslaraJacabo demiş ki:bende başvuralı 1 ay oldu hala bekliyorum. cevapta gelmedi hala Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Hayırlı olsun yeni d.mod olan arkadaslaraJacabo demiş ki:bende başvuralı 1 ay oldu hala bekliyorum. cevapta gelmedi hala Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
yuh 1 ay Shocked abartma deil dimiJacabo demiş ki:bende başvuralı 1 ay oldu hala bekliyorum. cevapta gelmedi hala Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Lafın gelişini gidişini karıştrmayın olay çkıyor.Jacabo demiş ki:tam emin değilim ama 1 ay olmasa bile 20 gün filan olmuştur. lafın gelişi 1 ay dedim perde
+1907 Exclamation ExclamationLagroad demiş ki:Okan Abi 2 Yada 3 Hafta Oldu Hala Bekliyorum Kabul Edilmediysem Bari Edilmeden Diye ö.m Atsanız Çok Sevinirim Saygılarımla...
benimki 3 haftadan fazla olduxX_CaPtaiN_Xx demiş ki:+1907 Exclamation ExclamationLagroad demiş ki:Okan Abi 2 Yada 3 Hafta Oldu Hala Bekliyorum Kabul Edilmediysem Bari Edilmeden Diye ö.m Atsanız Çok Sevinirim Saygılarımla...
okan Abim Ya Bi İlgilensen Süper olurLagroad demiş ki:Okan Abi 2 Yada 3 Hafta Oldu Hala Bekliyorum Kabul Edilmediysem Bari Edilmeden Diye ö.m Atsanız Çok Sevinirim Saygılarımla...
- Resim Silinmiş.recon demiş ki:Bannerı görevmiyom :S