Bu ne?HeLL_KinG demiş ki:ip : 203.169.178.72
port : 8888
id : test
pw : 555
2.denememde girdim valla kahvekeyfi
HeLL_KinG demiş ki:ip : 203.169.178.72
port : 8888
id : test
pw : 555
2.denememde girdim valla kahvekeyfi
Banlandı Zaten WinkMcViP demiş ki:mesaj sayısı önemli diil burda paylasımların önemli
apokoc mu Shocked ShockedKemalist demiş ki:Banlandı Zaten WinkMcViP demiş ki:mesaj sayısı önemli diil burda paylasımların önemli
Evet.McViP demiş ki:apokoc mu Shocked ShockedKemalist demiş ki:Banlandı Zaten WinkMcViP demiş ki:mesaj sayısı önemli diil burda paylasımların önemli
McViP demiş ki:neden banlandı küfür flan mı etti???
Jacabo demiş ki:ya aslında sözlerimi yanlış anlamayın ama d.mod secilemeyen arkadaşlara bilgilendirme mesajı gelse güzel olur ve yönetimdeki bütün arkadaşlarada kolaylık olmuş olur Exclamation
Ps: Sadece bi öneri Wink
38 mi?Kemalist demiş ki:Jacabo demiş ki:ya aslında sözlerimi yanlış anlamayın ama d.mod secilemeyen arkadaşlara bilgilendirme mesajı gelse güzel olur ve yönetimdeki bütün arkadaşlarada kolaylık olmuş olur Exclamation
Ps: Sadece bi öneri Wink
Sistemi Açıklamakta Bir Zarar Görmüyorum Siz Bilinçlenin Memnun Olun Diye Rolling Eyes
Şimdi Arkadaşlar Bu D.m Alımları Anketle Oluyor . Eğer Ankette Yeterli Oyu Bulamadıysanız Bekletiliyorsunuz Taki Yeterli Oyu Bulana , Tutturana Kadar .
Yani Herşey Sizler İçin Yapılıyor He Baktık Bu Adam Tutturamadı İlk Günden Atalım Adamı Olmuyor Bekliyoruz Herkeze İyi Haber Vermek İçin extraokk
Ha Bazılarının Hiç Kimse Yeterli Olduğunu Düşünmüyor Onlara Atılabilir . Ama Genelde Hep Kritik Olarak Kalıyor...
Birde Şöyle Bir Yöntem Var İçeriden Deneme Moderatör , Moderatör , Glob Moderatör Veya Admin Bir Tanıdığınız Varsa Ve Size Kefil Olursa Direk Alınıyorsunuz...
Hepiniz İçinizi Ferah Tutun . Yıkılmayacak Düşünce Aşılmayacak Engel Yoktur. Captain Örnek Olsun Sizlere Bir Hata Yapmış (Ben Ne Yaptığını Bilmiyorum) Ve Bu Hatadan Dolayı Üstündeki Düşünceler - Yöndeydi Ama Çalıştı Düzeltti 38 Kere Başvuru Gönderdi Neredeyse Sonucunda Alındı Rolling Eyes
Beklenenen Gün Gelecekse , Çekilen Çile Kutsaldır.