^^ 1. olamasamda 3.lük garantim varTitus Pullo demiş ki:İlla ki indirttireceksiniz şu zımbırtıyı tmm bu gece açayım yarın sabaha skorum burada olacak görecez bakalım rakipleri ^^
^^ 1. olamasamda 3.lük garantim varTitus Pullo demiş ki:İlla ki indirttireceksiniz şu zımbırtıyı tmm bu gece açayım yarın sabaha skorum burada olacak görecez bakalım rakipleri ^^
extraloob demiş ki:tito sen noob'sun hacım XP mi kaldı yahu sen ferrafiye lpg taktırmışsın de get seni listeye yazmıyorum ahahaha
Ne kadar OC'de yapsan beni geçemeyeceksin brotha. Geçme hayallerini bir sonra ki Sistemine sakla xD En iyi sistem bende bitmiştirextraloob demiş ki:ohanness illa bana işlemciyi yaktıracaksınız hafta sonu güncellenecek benim superpi ve 3dmark06 skorlarımdan sonra görüşeceğiz legendary ll be back
Ps : iyiki pc aldım bi huzur vermediniz be kardeşim en iyi makina bende diye ne yapsam üzerime geldiniz haftasonu çakıyorum oc'yi dibine kadar hemde.
extraloob demiş ki:haklısın bro harbiden şu anda exl içerisinde yaklaşık 120k üye var ve en iyi sistem önce sende sonra bende sonrasında marjide gerçek budur
ilk 3de yerimi alırım demiştimextraloob demiş ki:haklısın bro harbiden şu anda exl içerisinde yaklaşık 120k üye var ve en iyi sistem önce sende sonra bende sonrasında marjide gerçek budur