Brotha gerçek yada değildir bu elemanın bilemem ama o skoru kırdım kırıcam. Hiç merak etmesin ^^ Rakipleri ezerim.com xP
ohh sisteme bak ne zaman yaptın bunu apo ^^ ve kaç lira gitti bu sisteme? ^^Titus Pullo demiş ki:En basitinden bir overclock. Özel soğutma sistemi kullanmaksızın. Benimle yarışa girecek varsa sınırlarımı zorlarım xP Pc yeni kuruldu driver bile güncel değil bkz; 8.9^^
@Extra
Sen ssler mi konuşsun demişsin ne... Buyur ss
- Resim Silinmiş.
evet ddr3 görmedim ^^ dersler adamı hayatından yıldırıyo hocam. bi de ögretim dili ingilizce olunca sanal alemde takılma gibi bi lüksümüz olmuyo ^^ ama yazın 1 ay tatil yapıcagım o zaman görüşürüz ^^Titus Pullo demiş ki:4850 aldım aldım. Bro, ICEQ4 Soğutma serili HIS. Fakat bu yaz pc'de çok değişiklik yapmayı düşünüyorum işlemci hariç. O zaman sanal alemden fazla uzak kalmada bi uğrarım yanına ^^
extraloob demiş ki:
default halde 9960 Puan mükemmel bence...oc zamanım geliyor artık
Sistem Özellikleri :
AMD PHENOM 9550 AM2+ 2.2 GHz, AM2+, QUAD-CORE | GIGABYTE MA790X-DS4, AMD 790X, DDR2, PCIExp, Socket 940 AM2 |SEAGATE 500 GB HDD SATA II NCQ 32 MB | COOLER MASTER ELITE 334 460W Siyah | HIS 512MB ATI RADEON 4830 (PCI-E)| PHILIPS SPD-2514BM 20X Dual Layer | LOGITECH X-240 2+1 | SAMSUNG - T200 | SUNBEAM CORE-CONTACT FREEZER | A4-TECH X7-G800MU Q-TR PS/2 GAMER KLAVYE Siyah | OCZ PLATINUM 4GB 1066 MHz DDR2 KIT (2x2GB) | Vista Ultimate 64 bit