Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
arveleson demiş ki:
1kere 5bin Ng aldıktan sonra 2kere daha denedıgımde aynı hata verdı dedım acaba mozılladan dolayımı oluyor dedım ınternet explorer'dan denedım + cookieleri sildim. 2.kez aynı hata verdı. Büyük ihtimal bizim gibi uyanıklar 1kez alsınlar dıye yapılmış bişey yada bende sorun var. Neyse aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmış. Jansett Kucak dolusu sevgi gönderiyorum sana :kalp:

- Resim Silinmiş.
modeme reset at.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

Maynard__

Bilgiliyim
xFactoria demiş ki:
arveleson demiş ki:
1kere 5bin Ng aldıktan sonra 2kere daha denedıgımde aynı hata verdı dedım acaba mozılladan dolayımı oluyor dedım ınternet explorer'dan denedım + cookieleri sildim. 2.kez aynı hata verdı. Büyük ihtimal bizim gibi uyanıklar 1kez alsınlar dıye yapılmış bişey yada bende sorun var. Neyse aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmış. Jansett Kucak dolusu sevgi gönderiyorum sana :kalp:

- Resim Silinmiş.
modeme reset at.
Uzatmayın beyler Kuponlar 1 kerelik kullanılmalıktır.

- Resim Silinmiş.

Resimde 1. Kuralı OKUYUNUZ !

Kupon ve ng yükleme ayrı Kuponu bi accounta sadece 1 kere kullanılıyo galiba

sanırım şuan için free2playda sorun var '' Ask a question about this product '' yazıyor tüm ürünlerin altında yani bir sorun var gibi bişey demek istiyor halen deniyorum umarım düzelicek ve alıcam bende :)) dostum şimdiden tşkrler çok çok sağolasın :) birde şu sorunu çözseler :)

( Ask a question about this product ) kelime bu ürün hakkında soru sor demekmiş ya :S tamam ben yapamadım sanırım ama sepete ekle diyorum fotograflarda gösterdiğin gibi alışverişi sonlandırma sayfası gelmiyor :S

arax demiş ki:
( Ask a question about this product ) kelime bu ürün hakkında soru sor demekmiş ya :S tamam ben yapamadım sanırım ama sepete ekle diyorum fotograflarda gösterdiğin gibi alışverişi sonlandırma sayfası gelmiyor :S
başka bir tarayıcıdan dene

chrome firefox

mozilla firefox'tan denedim olmadı ama hemen chromedende deniyorum sonucu bildiricem az sonra teşekkürler

evet google chrome den halletim kupon kodunu aldım ama point blankta kupon kodunu girip hediyemi almak istediğimde '' kuponun kullanım limti dolmuştur '' diyor halbuki daha önceden böyle birşey yapmamıştım :S

ya point blank sitesinde kuponlar kısmına tıklanınca normal siteye giriyo free2play da sepete de eklenmiyo tıklıyom hiöç bişey olmuyo

Maynard__

Bilgiliyim
serhat1234 demiş ki:
ya point blank sitesinde kuponlar kısmına tıklanınca normal siteye giriyo free2play da sepete de eklenmiyo tıklıyom hiöç bişey olmuyo
Tekrar sepet demelisin.
arax demiş ki:
evet google chrome den halletim kupon kodunu aldım ama point blankta kupon kodunu girip hediyemi almak istediğimde '' kuponun kullanım limti dolmuştur '' diyor halbuki daha önceden böyle birşey yapmamıştım :S
Daha önce kupon yüklenmiş hesabına eekd1

ya ben bi kaç kere aldım sonra başka hesapla yine 75f2p yaptım siparişi yapıyorum heşrey çıkıyor ama kod çıkmıyor daha önce çıkıyordu?

Maynard__

Bilgiliyim
AAnGeLL demiş ki:
ya ben bi kaç kere aldım sonra başka hesapla yine 75f2p yaptım siparişi yapıyorum heşrey çıkıyor ama kod çıkmıyor daha önce çıkıyordu?
Niye alıyorsun ki ? sonuçta bir hesaba 1sefer yükleyebilirsin.
Ps: Bazen üyelikleri karıştırttıyor tabi her zaman degil C_Vitamine üyeliğim ile giriyorum EXL_Jansett profilini görüyorum.
Ps2: Satmayada çalışma almazlar.

NoescaPe demiş ki:
AAnGeLL demiş ki:
Niye alıyorsun ki ? sonuçta bir hesaba 1sefer yükleyebilirsin.
Ps: Bazen üyelikleri karıştırttıyor tabi her zaman degil C_Vitamine üyeliğim ile giriyorum EXL_Jansett profilini görüyorum.
Ps2: Satmayada çalışma almazlar.
:D satmaya niyetim yok kimseye hediye et aktif olunca kullanmak istiyorum sadece. dediğini dikkate alıyormda o sipariş yerinde kodu göstermiyor.

Maynard__

Bilgiliyim
AAnGeLL demiş ki:
:D satmaya niyetim yok kimseye hediye et aktif olunca kullanmak istiyorum sadece. dediğini dikkate alıyormda o sipariş yerinde kodu göstermiyor.
- Resim Silinmiş.

burada mı ? vermiyor ?

NoescaPe demiş ki:
AAnGeLL demiş ki:
- Resim Silinmiş.

burada mı ? vermiyor ?
evet :roll:

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt