Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
- Resim Silinmiş.

Burda mail adresimi görmüyor ve gerisi gelmiyor.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
AbrakadabrA demiş ki:
- Resim Silinmiş.

Burda mail adresimi görmüyor ve gerisi gelmiyor.
mail kullanmana gerek yok , tikla ordaki sifreyi pointblank sayfasindan yukle :dance:

arax demiş ki:
evet google chrome den halletim kupon kodunu aldım ama point blankta kupon kodunu girip hediyemi almak istediğimde '' kuponun kullanım limti dolmuştur '' diyor halbuki daha önceden böyle birşey yapmamıştım :S

bana versen kupon kodunu

tayfunistekli demiş ki:
arax demiş ki:
evet google chrome den halletim kupon kodunu aldım ama point blankta kupon kodunu girip hediyemi almak istediğimde '' kuponun kullanım limti dolmuştur '' diyor halbuki daha önceden böyle birşey yapmamıştım :S

bana versen kupon kodunu
lazimsa pm at vereyim .

Belki yardimi dokunur :mrgreen:
- Resim Silinmiş.

+Dejavu+

Bilgiliyim
5 dakika değil 20 dakika. Her haber sayfası 10 reklam içeriyoruz hepsine ctrl basarak yani her reklam için bir ctrl basıp tıklıyoruz. Yeni sekme olarak açılcak tek tek ve hızlı bi şekilde yaparak 10 reklama 10 ctrl basışıyla 10 puan cepte diyebilirim. CTRL basılı tutmayın sayfa küçülür her reklam için ctrl basıp reklama tıklayın.

İnternet explorer kullanın. Sepete ekleyi görmek için tıkladıktan sonra sayfayı aşağı çekin gelir zaten. Kupon kodları 1 kez yüklenir. Ardı ardına yüklemeyi denemeyin. Kupon'a tıklayarak yükleyeceksiniz. EPİN'den değil.

Kardesler ben bir kere tiklayiniza basdim her seyi yapdim 5000 ng aldim amma simdi tiklayiniza basiyom Hic bir sey gelmiyor niye ?

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt