dagger ı sadece görünmezlik olarak görüyorsunuz... Ben hala daha rogue çarların görünmez olmaksızın çokharika işler yapacağına inanıyorum sadece bir dez avantaj ama yanına gelme konusunda scud da var unutma mucXMr_BOB demiş ki:saolasın kankı artık daggerları yanıma yaklastırmıcam yaklastırınca combolar pis wuruo
yok ve gelmesi çok zorCoquetBeat demiş ki:1.44 de çalışan var mı ?
dragonnn demiş ki:Arkadaslar Bunun önelimi alması çok basit bir olay pvp ve job larda devamlı video kayıt yapmayı unutmayın siz görünmezken vatandaş sizi gelsin kessin ve videodan o anı kesin ( video splitter ile ) sizi kesen vatandaşın nick i ile birlikte http://www.silkroadonline.net/sro_board ... ForumID=12 burada yayınlayın ve zevkle banlanmasını seyredin unutmayın ki joymax ın en affetmediği şey media dosyasıyla oynamak oyun bug larından yararlanmak Uranüste ter termiz job umu da pvp mide yapıyorum şuan. Ben ve bir kaç arkadaşım sayesinde server i böyle asalaklardan temizledik. Bir rogue veya wizard kasması kolay değildir. 15 sn pot içme muhabbetine mavi yaratıklarda bile ölüyorsunuz bazen. Bilgi paylaşmak güzeldir de paylaştığın şey insanların emeğine, hakkına çomak sokuyorsa kişiliksizlikten başka bişey değildir.
Uranüs : ReD_ArmY ( 66 rogue ) şuan dw kapının önünde stealth mod da bekleyen bir hunter im ve gören arkadaşların beni kesmelerini rica ederim
salihtr demiş ki:dragonnn demiş ki:Arkadaslar Bunun önelimi alması çok basit bir olay pvp ve job larda devamlı video kayıt yapmayı unutmayın siz görünmezken vatandaş sizi gelsin kessin ve videodan o anı kesin ( video splitter ile ) sizi kesen vatandaşın nick i ile birlikte http://www.silkroadonline.net/sro_board ... ForumID=12 burada yayınlayın ve zevkle banlanmasını seyredin unutmayın ki joymax ın en affetmediği şey media dosyasıyla oynamak oyun bug larından yararlanmak Uranüste ter termiz job umu da pvp mide yapıyorum şuan. Ben ve bir kaç arkadaşım sayesinde server i böyle asalaklardan temizledik. Bir rogue veya wizard kasması kolay değildir. 15 sn pot içme muhabbetine mavi yaratıklarda bile ölüyorsunuz bazen. Bilgi paylaşmak güzeldir de paylaştığın şey insanların emeğine, hakkına çomak sokuyorsa kişiliksizlikten başka bişey değildir.
Uranüs : ReD_ArmY ( 66 rogue ) şuan dw kapının önünde stealth mod da bekleyen bir hunter im ve gören arkadaşların beni kesmelerini rica ederim
olayı süper açıkladın kardeşim ?!!!!!!!
rogue ve wizard lardan korunmanın yollarıda var skiller pot lar yani ortada haksızlık yok
dragonnn demiş ki:Arkadaslar Bunun önelimi alması çok basit bir olay pvp ve job larda devamlı video kayıt yapmayı unutmayın siz görünmezken vatandaş sizi gelsin kessin ve videodan o anı kesin ( video splitter ile ) sizi kesen vatandaşın nick i ile birlikte http://www.silkroadonline.net/sro_board ... ForumID=12 burada yayınlayın ve zevkle banlanmasını seyredin unutmayın ki joymax ın en affetmediği şey media dosyasıyla oynamak oyun bug larından yararlanmak Uranüste ter termiz job umu da pvp mide yapıyorum şuan. Ben ve bir kaç arkadaşım sayesinde server i böyle asalaklardan temizledik. Bir rogue veya wizard kasması kolay değildir. 15 sn pot içme muhabbetine mavi yaratıklarda bile ölüyorsunuz bazen. Bilgi paylaşmak güzeldir de paylaştığın şey insanların emeğine, hakkına çomak sokuyorsa kişiliksizlikten başka bişey değildir.