Bu pk2'den şikayetçi olanlar eu char sahipleridie.
extraokkJasonWalker demiş ki:arkadaşlar sakin olun isteyen istediğini söylesin beni bağlamaz.. detective
Öncelikle bu benim görüşümdür.JasonWalker demiş ki:arkadaşlar sakin olun isteyen istediğini söylesin beni bağlamaz.. detective
Gavurların elinde oyuncak olacaktık diyosun.Bu yamayı türkler de alınca gavurlar bizi göremiyomu.2 kat oyuncak oluruz demek oluo bu.Hem gavurlar hem türkler.ilkercindik demiş ki:Öncelikle bu benim görüşümdür.JasonWalker demiş ki:arkadaşlar sakin olun isteyen istediğini söylesin beni bağlamaz.. detective
Knight gibi bir oyuna sahip olmak istiyorsanız, istediğiniz her şeyi yapın.
Bence bunu buraya koyan şahıstan çok yapan adamı bulmak lazım.
Belki de koymasaydı gavurların eline oyuncak olacaktık.
Zaten gerçek oyuncular, bunu indirmeyeceklerdir.
Ben şahsen çinliyim, indirmedim.
Oyunu oyun gibi oynayalım.
allah allah... alay edebilecek kadar güçlüsün hemde pes vallahi korktum şimdi bow kullananlardanfuem1907 demiş ki:beyler buna gerek yok zaten 64 ten sonra eger str ıse dagger sana bıse yapamıo.
62 lwl str bowum 62 lwl daggerla alay edıom
JasonWalker bu sitenin ismi gönderilen raporlara yansırsa o zaman seni bağlar mı bağlamaz mı görürüz. Bu dosya ile ilgili ben bir konu açtım Silkroadonline forum sitesine.JasonWalker demiş ki:arkadaşlar sakin olun isteyen istediğini söylesin beni bağlamaz.. detective
LoLastralvoyager demiş ki:JasonWalker bu sitenin ismi gönderilen raporlara yansırsa o zaman seni bağlar mı bağlamaz mı görürüz. Bu dosya ile ilgili ben bir konu açtım Silkroadonline forum sitesine.JasonWalker demiş ki:arkadaşlar sakin olun isteyen istediğini söylesin beni bağlamaz.. detective
Ayrıca kendi serverım da bu dosyayı kullananların isimlerini tek tek alıp rapor ediyorum. Bakalım şimdi banlanıyormusunuz banlanmıyormusunuz görelim.
Bu konunun kapatılmasını rica ediyorum.
Teşekkürler...
Ben üzerime düşen görevi yaptım ve yapmaya devam edeceğim.Kemalist demiş ki:LoLastralvoyager demiş ki:JasonWalker bu sitenin ismi gönderilen raporlara yansırsa o zaman seni bağlar mı bağlamaz mı görürüz. Bu dosya ile ilgili ben bir konu açtım Silkroadonline forum sitesine.JasonWalker demiş ki:arkadaşlar sakin olun isteyen istediğini söylesin beni bağlamaz.. detective
Ayrıca kendi serverım da bu dosyayı kullananların isimlerini tek tek alıp rapor ediyorum. Bakalım şimdi banlanıyormusunuz banlanmıyormusunuz görelim.
Bu konunun kapatılmasını rica ediyorum.
Teşekkürler...
http://www.bot369.com u Silkroad Bilmiyor Mu ? http://www.bot258.com u Silkroadı Bilmiyor Mu ?
Biliyor Ama Hiç Bir Şey Yapamıyor Wink
Siteye Hiç Bir Şey Yapamaz Bu 1 İkinciside Büyük İhtimal Es Geçecektir Bu Konu Silkroad Onlinenin Forumunda Açıldı Bir Sürü Şikayet Geldi Bir Sürü Oyuncu Rapor Edildi Ama Ban Listesinde Bir Kişinin Bile Adı Geçmedi...
Morningdew Demişti Sorun Üstünde Çalışılıyor Diye Ama Hiç Bir Şey Yapılamadı Wink
astralvoyager demiş ki:Ayrıca bot zaten Joymax' ın göz yumduğu birşey fakat hatırlarsanız şifre değiştirme ile ilgili de bir açık olmuştu ve buna benzer bir sürü bug vardı. Joymax bunların hepsini düzeltti. Bu nedenle bu konuyu es geçeceklerini düşünmüyorum.
Çatır çatır çalışıyor...nazimtuna demiş ki:yok ya denedim çalışmıyo