JasonWalker demiş ki:
arkadaşlar sakin olun isteyen istediğini söylesin beni bağlamaz.. detective
Öncelikle bu benim görüşümdür.

Knight gibi bir oyuna sahip olmak istiyorsanız, istediğiniz her şeyi yapın.
Bence bunu buraya koyan şahıstan çok yapan adamı bulmak lazım.
Belki de koymasaydı gavurların eline oyuncak olacaktık.
Zaten gerçek oyuncular, bunu indirmeyeceklerdir.
Ben şahsen çinliyim, indirmedim.
Oyunu oyun gibi oynayalım.

Ben indirdi mama galiba benim vista diye silkroad a attığımda bu dosyayı değiştirmek için yetkiniz yok... dedi :mrgreen: :mrgreen: Crying or Very sad

ilkercindik demiş ki:
JasonWalker demiş ki:
Öncelikle bu benim görüşümdür.

Knight gibi bir oyuna sahip olmak istiyorsanız, istediğiniz her şeyi yapın.
Bence bunu buraya koyan şahıstan çok yapan adamı bulmak lazım.
Belki de koymasaydı gavurların eline oyuncak olacaktık.
Zaten gerçek oyuncular, bunu indirmeyeceklerdir.
Ben şahsen çinliyim, indirmedim.
Oyunu oyun gibi oynayalım.
Gavurların elinde oyuncak olacaktık diyosun.Bu yamayı türkler de alınca gavurlar bizi göremiyomu.2 kat oyuncak oluruz demek oluo bu.Hem gavurlar hem türkler.
söyleyin 0x33 e bide 15 sn pot süremizi düşürsünler

fuem1907 demiş ki:
beyler buna gerek yok zaten 64 ten sonra eger str ıse dagger sana bıse yapamıo.

62 lwl str bowum 62 lwl daggerla alay edıom :lolmuch:
allah allah... alay edebilecek kadar güçlüsün hemde pes vallahi korktum şimdi bow kullananlardan :lolmuch:
hangi serverdaydın babel'deysen mümkünse beni bul ismim imzamda var benimle de alay et bakalım ben de rogue 'um

[quote="yeonyang
bu görünmezlik isi zaten cok büyük sacmalik. adam pvpde gelio görünmez arkadan vuruyo kesio beni bide gülüyo. bunu herkes yapar yiosa adam gibi karsima gelsinde pvp yapalim Exclamation[/quote]
boşuna 15 sn pot süresi verilmedi eu char lara bir de görünmezliğin üstüne 15 sn olmayan süreyi bir düşün bakalım...

JasonWalker demiş ki:
JasonWalker bu sitenin ismi gönderilen raporlara yansırsa o zaman seni bağlar mı bağlamaz mı görürüz. Bu dosya ile ilgili ben bir konu açtım Silkroadonline forum sitesine.

Ayrıca kendi serverım da bu dosyayı kullananların isimlerini tek tek alıp rapor ediyorum. Bakalım şimdi banlanıyormusunuz banlanmıyormusunuz görelim.

Bu konunun kapatılmasını rica ediyorum.
Teşekkürler...

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
astralvoyager demiş ki:
JasonWalker demiş ki:
JasonWalker bu sitenin ismi gönderilen raporlara yansırsa o zaman seni bağlar mı bağlamaz mı görürüz. Bu dosya ile ilgili ben bir konu açtım Silkroadonline forum sitesine.

Ayrıca kendi serverım da bu dosyayı kullananların isimlerini tek tek alıp rapor ediyorum. Bakalım şimdi banlanıyormusunuz banlanmıyormusunuz görelim.

Teşekkürler...
LoL

www.bot369.com u Silkroad Bilmiyor Mu ? www.bot258.com u Silkroadı Bilmiyor Mu ?

Biliyor Ama Hiç Bir Şey Yapamıyor Wink

Siteye Hiç Bir Şey Yapamaz Bu 1 İkinciside Büyük İhtimal Es Geçecektir Bu Konu Silkroad Onlinenin Forumunda Açıldı Bir Sürü Şikayet Geldi Bir Sürü Oyuncu Rapor Edildi Ama Ban Listesinde Bir Kişinin Bile Adı Geçmedi...

Morningdew Demişti Sorun Üstünde Çalışılıyor Diye Ama Hiç Bir Şey Yapılamadı Wink

Kemalist demiş ki:
astralvoyager demiş ki:
JasonWalker demiş ki:

Teşekkürler...
LoL

http://www.bot369.com u Silkroad Bilmiyor Mu ? http://www.bot258.com u Silkroadı Bilmiyor Mu ?

Biliyor Ama Hiç Bir Şey Yapamıyor Wink

Siteye Hiç Bir Şey Yapamaz Bu 1 İkinciside Büyük İhtimal Es Geçecektir Bu Konu Silkroad Onlinenin Forumunda Açıldı Bir Sürü Şikayet Geldi Bir Sürü Oyuncu Rapor Edildi Ama Ban Listesinde Bir Kişinin Bile Adı Geçmedi...

Morningdew Demişti Sorun Üstünde Çalışılıyor Diye Ama Hiç Bir Şey Yapılamadı Wink
Ben üzerime düşen görevi yaptım ve yapmaya devam edeceğim.
Diğer Rogue ve wizard char sahiplerinden de aynı hassasiyeti bekliyorum.

Ayrıca bot zaten Joymax' ın göz yumduğu birşey fakat hatırlarsanız şifre değiştirme ile ilgili de bir açık olmuştu ve buna benzer bir sürü bug vardı. Joymax bunların hepsini düzeltti. Bu nedenle bu konuyu es geçeceklerini düşünmüyorum.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
astralvoyager demiş ki:
Ayrıca bot zaten Joymax' ın göz yumduğu birşey fakat hatırlarsanız şifre değiştirme ile ilgili de bir açık olmuştu ve buna benzer bir sürü bug vardı. Joymax bunların hepsini düzeltti. Bu nedenle bu konuyu es geçeceklerini düşünmüyorum.

Bot Joymaxın Göz Yumduğu Bir Şey Değil Eskiden Hepsini Banlıyordu Şimdi Zaten Geri Geliyorlar Diye Banlamıyor (Uğraşmıyor)

Şifre Değiştirme Bug'uyla Media Pk2 Değiştirmek Çok Ayrı Bir Şey Pk2 İle İtem Değiştirmede Çok Eskiden Bulunmuştu Silkroad Sadece Açıklama Yaptı İşte Bunu Yaparsanız Charınız Hacklenir Falan Diye kahvekeyfi Sadece Çocuk Kandırmak İçin Yapılan Bir Açıklama Olduğunu Herkez Anladı ...

Değiştirme İşleminin Burdada Yapıyorlar . Burdada Aynısını Söyleyecekler Yok Charınız Banlanır Yok Hacklenirsiniz Oysa Yapılan Tek Şey Charın İnvisible Modundaki Görüntüsünü Başka Bir Modun Görüntüsüyle Değiştirmek...

Bot Joymaxın Göz Yumduğu Bir Şey Değil Eskiden Hepsini Banlıyordu Şimdi Zaten Geri Geliyorlar Diye Banlamıyor (Uğraşmıyor)

Şifre Değiştirme Bug'uyla Media Pk2 Değiştirmek Çok Ayrı Bir Şey Pk2 İle İtem Değiştirmede Çok Eskiden Bulunmuştu Silkroad Sadece Açıklama Yaptı İşte Bunu Yaparsanız Charınız Hacklenir Falan Diye kahvekeyfi Sadece Çocuk Kandırmak İçin Yapılan Bir Açıklama Olduğunu Herkez Anladı ...

Değiştirme İşleminin Burdada Yapıyorlar . Burdada Aynısını Söyleyecekler Yok Charınız Banlanır Yok Hacklenirsiniz Oysa Yapılan Tek Şey Charın İnvisible Modundaki Görüntüsünü Başka Bir Modun Görüntüsüyle Değiştirmek...

[/quote]

Daha öncede dediğim gibi ben bana düşenkısmını yaptım gerisi Joymax' a kalmış.
Bu arada daha önce banlamamaları şimdi banlamayacakları anlamınada gelmez.

Allah razı olsun senden ne diyeyim başka Süper ya.... Number 1 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9

afferim ya
batırdınız oyunu

bisürü rogue arkadasın hele ki canının az olması nedeniyle wizard arkadasların canını sıktınız afferim size..

allah razı olsun diorum jasoncum baska birşey demiorum diyenleride kınıyorum nedir yaw adam gelmiş 15 cm 2 tane bıcakla bıq dior 20 k bide bak suna gorunmez oluor ee ne kaldı bide dom..lak da yapsın! falla su eu işi dandiq oluor farm yapacaz yaptırmıolar full ks adam kendi lvlindeki moba 15-20 k vuruor ne anladım ben bu işten bide mag def phy def cekiolar chinnesseden daha faazla defansa ve attackları oluor joymax para kazancam de her bqu yapmaya calısıor aç! aç!
bu arada asralvoyeger ben bu oyunu 2 boyutluyken de oynuordum bot serbestti hatta botu resmi sitesinden indirioduk.oyuna alıstırmak icin elnden geleni yaptılar simdi de silk almazsan banlıolar sonucta onların kaybettikleri bişey yok dike dike alacaksın silkini kasacaksın miskibi..
yani bot yasak deil!!! sadece sen bana kazandırmıosun ben nie kazandırayım dior adam banlıor. düsün silksiz maliyet yok 80 lv chari 4 ayda cıkarırsın silksiz belki daha az daha sonra millet desen ticarete dokmus oyunu...

Yukarı Alt