ban yiyeceklerini sanmam ama düzeltmeleri lazım...
_KaJMeRaN_ demiş ki:senin zevkin beni ilgilendirmez tamammı tamam bot alıyosunuz ama o kendinizi gliştirmek için bize zararı yok ama bu kadar da olmaz karşıdakinin hakkını yiyosun sonra da daha zevkli diyosun.O 66 68 ve 80 charların gitsin de aklın başına gelsinDnA demiş ki:1.si joymaxın invisible ve stealthı gösteren skilleri oldukça yetersiz
2.si parayla alınanıda oldukça kısa sürüyo 5sn gibi bi süresi var yani oda yetersiz
3.sü wizard(66) warrior(6 ve chinese bow(80) charlarım var hepsi içinde söylüyorum oyun böyle çok daha zevkli
Çinlerin aleyhine bişi yapıldımı şuana kadar.Onların bufflarını da etkisiz hale getirin tmm diyim ama şuana kadar öyle bişi olmadı.Olsa bile ona da karşı çıkardım burda oyunun altyapısıyla oynuosunuzKemalist demiş ki:_KaJMeRaN_ demiş ki:senin zevkin beni ilgilendirmez tamammı tamam bot alıyosunuz ama o kendinizi gliştirmek için bize zararı yok ama bu kadar da olmaz karşıdakinin hakkını yiyosun sonra da daha zevkli diyosun.O 66 68 ve 80 charların gitsin de aklın başına gelsinDnA demiş ki:1.si joymaxın invisible ve stealthı gösteren skilleri oldukça yetersiz
2.si parayla alınanıda oldukça kısa sürüyo 5sn gibi bi süresi var yani oda yetersiz
3.sü wizard(66) warrior(6 ve chinese bow(80) charlarım var hepsi içinde söylüyorum oyun böyle çok daha zevkli
Konuşma Tarzına Dikkat Et.
Hep Kendi Çıkarlarınızı Düşünmeyin Çinlilerin Alehine Bir Şey Olunca Kalsın Kalsın Kendi Çıkarlarınız Söz Konusu Olunca Gitsin .
Kalacak Kulla
Sizin İsteklerinize Göre Paylaşım Yapılmıyor .
Bildirmişsiniz Yapabileceğiniz Başka Hiç Bir Şey Yok Bu Konu Buradanmak İsteyen Kullanacak %90 İhtimalle Ban Riski Yok Ve Çözmelerinin Tek Bir Yolu Var Oda Pek Bir İşe Yaramaz . İnvisiblenin Pk2 Kodlarını Değiştirirler Kodlar Yine Bulunur Yine Yapılır.
afedersin ama çinlerin aleyhine bişey paylaşıldığını hatırlamıyorum.Hep Kendi Çıkarlarınızı Düşünmeyin Çinlilerin Alehine Bir Şey Olunca Kalsın Kalsın Kendi Çıkarlarınız Söz Konusu Olunca Gitsin .
Kalacak Kulla
sende böyle bişi yazarak kendi çıkarını düşünmüş oluyorsun...ayrıca bilirsin euro charı olanların genelinde chin char da bulunuyor kendi çıkarımızı mı düşünüyoruz daha adil bir oyun için yazıyoruz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :?!!! :?!!! :?!!!Kemalist demiş ki:_KaJMeRaN_ demiş ki:senin zevkin beni ilgilendirmez tamammı tamam bot alıyosunuz ama o kendinizi gliştirmek için bize zararı yok ama bu kadar da olmaz karşıdakinin hakkını yiyosun sonra da daha zevkli diyosun.O 66 68 ve 80 charların gitsin de aklın başına gelsinDnA demiş ki:1.si joymaxın invisible ve stealthı gösteren skilleri oldukça yetersiz
Konuşma Tarzına Dikkat Et.
Hep Kendi Çıkarlarınızı Düşünmeyin Çinlilerin Alehine Bir Şey Olunca Kalsın Kalsın Kendi Çıkarlarınız Söz Konusu Olunca Gitsin .
Kalacak Kulla
Bildirmişsiniz Yapabileceğiniz Başka Hiç Bir Şey Yok Bu Konu Buradanmak İsteyen Kullanacak %90 İhtimalle Ban Riski Yok Ve Çözmelerinin Tek Bir Yolu Var Oda Pek Bir İşe Yaramaz . İnvisiblenin Pk2 Kodlarını Değiştirirler Kodlar Yine Bulunur Yine Yapılır.
İmzana hayra kaldım.İlerde bende senin gibi olurum inşallah.Şuan lv 49 dagger+crossbow umdiscogolf demiş ki:Bu pk2 editi ilk defa Babel serverda magic nickli pure int bir charda gördüm adam beni çok uzaktan görüp yanıma geliyordu ve durmadan kesiyordu. En sonunda PK2 edit olduğunu açıkladı.. invisible ve stealth bölümlerini sileceksin demişti.. ama bunun sayesinde ortaya büyük bir sorun çıkıyor o da rogue ve wizardlar vasat bir hale geliyor! sanırım joymax media dosyasının içindeki invisible ve stealth ve benzeri skillerin isimlerinin yazdığı yerleri şifreleyerek bu sorunu ortadan kaldıracaktır.. ya da bi yolunu bulur yoksa o kadar para veren euro rogue wizard charı olan kullanıcı joymax'ı başını çok ağrıtır! extraokk
lol 64 ten sonra belli oluyor dagger ların gücü zaten...fuem1907 demiş ki:beyler buna gerek yok zaten 64 ten sonra eger str ıse dagger sana bıse yapamıo.
62 lwl str bowum 62 lwl daggerla alay edıom
Yok Denecek Kadar Az...savastanrisi demiş ki:Kardeş Peki Ban yemek İhtimaLımız warmı ???
sanmam o kadar bot varken pk2 den ban olacağınıKemalist demiş ki:Yok Denecek Kadar Az...savastanrisi demiş ki:Kardeş Peki Ban yemek İhtimaLımız warmı ???
Joymax bot yapımcılarından para alıo o yüzden banlanmıo botterlar ama pk2 edit joymax a hiçbişi kazandırmaz yani banlarlar.Yada block vs€xtrem€_ßoy demiş ki:sanmam o kadar bot varken pk2 den ban olacağınıKemalist demiş ki:Yok Denecek Kadar Az...savastanrisi demiş ki:Kardeş Peki Ban yemek İhtimaLımız warmı ???