saldırabiliyorsun.TheDeapy demiş ki:arkadaşlar indirdim malesef 100mb boşa gitti:s
görünmez carları görüyorsunuz fakat saldıramıyorsunuz yani endişelenecek bişi yok adamların stealth ı gecmeden siz onlara dalamıyorsunuz...
genede boşuna 100mblik dosyayı benim gibi indirmek isteyen indirsin kotanıza yazık olur o kadar popcorn
evt chinise char kullananlardaunsterblch demiş ki:Euro char kullananlar nasılda belli ediyor kendini
Bende rapor gönderdim senin gibi bakalım nolcak inş bunu kullananların hepsi ban yer de kurtuluruz.€xtrem€_ßoy demiş ki:bu arada çabalarımızın sonucunda cvp geldi gelen cvp şu:
We have been alerted to this problem and are in the process of resolving it. Thank you for your patience.
Biz problemi anladık çözmeye çalışıyoruz sabrettiğiniz için tşkr...
yersinizT4Yo demiş ki:yaw bn bişe sorcm bu proglamla ban yemesmiyiz ?
senin zevkin beni ilgilendirmez tamammı tamam bot alıyosunuz ama o kendinizi gliştirmek için bize zararı yok ama bu kadar da olmaz karşıdakinin hakkını yiyosun sonra da daha zevkli diyosun.O 66 68 ve 80 charların gitsin de aklın başına gelsinDnA demiş ki:1.si joymaxın invisible ve stealthı gösteren skilleri oldukça yetersiz
2.si parayla alınanıda oldukça kısa sürüyo 5sn gibi bi süresi var yani oda yetersiz
3.sü wizard(66) warrior(6 ve chinese bow(80) charlarım var hepsi içinde söylüyorum oyun böyle çok daha zevkli
biseyi bilmeden konusma derim?_KaJMeRaN_ demiş ki:yersinizT4Yo demiş ki:yaw bn bişe sorcm bu proglamla ban yemesmiyiz ?