Hoşgeldin hacım.Rap_StyLe demiş ki:eklermisin benide :)
Hoşgeldin hacım.Rap_StyLe demiş ki:eklermisin benide :)
Done.eLempTRa demiş ki:yazınız.com
O yüzden herkes futbol oynayamaz,konuşamaz,anlayamaz.Smart demiş ki:Baya abartmışsınız siz bu futbolu.
Ps: Rahmetli büyük babam futbolu şöyle tanımlardı; Ortada bir yuvarlak, onun peşinden koşan 22 avanak ve onları seyreden binlerce salak. ^^
Ps: Bunu söylemem benim futbolu sevmediğim anlamına gelmez. ^^
Haklısın. Benim söylemek istediğim bu değil ama, her takımın taraftarları var, birbirlerinden hoşlaşmıyor olabilirler ama sonuç olarak bunların hepsi Türk takımları. Ne olursa olsun hiçbir takım bu kadar aşağılanmayı hak etmez.Fre3sTyLe demiş ki:Done.eLempTRa demiş ki:yazınız.com
O yüzden herkes futbol oynayamaz,konuşamaz,anlayamaz.Smart demiş ki:Baya abartmışsınız siz bu futbolu.
Ps: Rahmetli büyük babam futbolu şöyle tanımlardı; Ortada bir yuvarlak, onun peşinden koşan 22 avanak ve onları seyreden binlerce salak. ^^
Ps: Bunu söylemem benim futbolu sevmediğim anlamına gelmez. ^^
Hoşgeldin bro.Chenq demiş ki:bni eklermsn_?
Hoşgeldin hacım.warning demiş ki:kesinlikle bu sun club a katılmak istiyorum yardımcı olurmusunuz. SS lerde süper.
Hoş bulduk hacımFre3sTyLe demiş ki:Hoşgeldin hacım.warning demiş ki:kesinlikle bu sun club a katılmak istiyorum yardımcı olurmusunuz. SS lerde süper.
Hoşgeldin hacım.Sensiz nasıl oldu bunca zaman anlayamadım.V.I.P demiş ki:Bendie aranıza katarmısınız ^^
Hoşgeldiniz efenim.Ragnorack demiş ki:Benide yazar mısın
Zaten eklisin bro.ImmorTaLGoD demiş ki:Ekleyiniz