Rengim değişince kestiremedim kendimi
Pardon bro,büyük saygısızlık etmişim.ImmorTaLGoD demiş ki:Rengim değişince kestiremedim kendimi
Yahu hacım Fair Play diyecek son taraftarsınız.Chelsea'yi karşılayanlar....IronyOfFate demiş ki:Bu Fun Club GS lıları kışkırtmak üzere kurulmuş bir FC olarak görüyorum.Nerde fair play?Bu FC destekliyorsanız bu kadar laftan sonra pes artık...
Ben onu bunu bilmem herkes kendinden sorumludur...Fre3sTyLe demiş ki:Yahu hacım Fair Play diyecek son taraftarsınız.Chelsea'yi karşılayanlar....IronyOfFate demiş ki:Bu Fun Club GS lıları kışkırtmak üzere kurulmuş bir FC olarak görüyorum.Nerde fair play?Bu FC destekliyorsanız bu kadar laftan sonra pes artık...
+Fre3IronyOfFate demiş ki:Ben onu bunu bilmem herkes kendinden sorumludur...Fre3sTyLe demiş ki:Yahu hacım Fair Play diyecek son taraftarsınız.Chelsea'yi karşılayanlar....IronyOfFate demiş ki:Bu Fun Club GS lıları kışkırtmak üzere kurulmuş bir FC olarak görüyorum.Nerde fair play?Bu FC destekliyorsanız bu kadar laftan sonra pes artık...
Ahahaha nasılda kaçıyorFre3sTyLe demiş ki:Volkan PELİNcoln'ü Halı Sami Yen'de dövüyor
Muhaha, servetin resme bittimFre3sTyLe demiş ki:- Resim Silinmiş.
Ne yazdığını bilerek mi giymiştir acep ?XER0 demiş ki:Muhaha, servetin resme bittimFre3sTyLe demiş ki:- Resim Silinmiş.
16. terbiyecimiz;hoşgeldiniz efenim.Castle demiş ki:add me pls
Fre3sTyLe demiş ki:Ne yazdığını bilerek mi giymiştir acep ?XER0 demiş ki:Muhaha, servetin resme bittimFre3sTyLe demiş ki:- Resim Silinmiş.
Fre3sTyLe demiş ki:
Fahri Başkan : extraloob
Fikir Babası : Fre3sTyLe
Üyeler
Fre3sTyLe
AnatoliaFire
Spa
Dark Knight
_ExeLaNs_
carwen
TrowZeeN
ImmorTaLGoD