Resmi Upload et yapıveriyim!yafriiim demiş ki:ya bnde glavie yi yanında tutan kadın war onun yanında NaLeT_BarBar yazan bı ımza ıstıyorum warmı yardımcı olabılcek bırılerı
Resmi Upload et yapıveriyim!yafriiim demiş ki:ya bnde glavie yi yanında tutan kadın war onun yanında NaLeT_BarBar yazan bı ımza ıstıyorum warmı yardımcı olabılcek bırılerı
yazımı istiyosun sadece?_Unstopable_ demiş ki:Arkadaslar rica edersem bana bir imza yapabilirmsiinz bu fotodan üstünde hiçbirşey yazmasını istemiyorum sadece bu çarım olucak lütfen.
Lütfen bikaç kez uplamama gerek bırakmayınız.
-Resim Silinmiş.
(imza süper )ya hanı warya herkeste serwerı felan yazıo sağ tarafta charn yuzu war onu aradım aradım bulamadımaykutt demiş ki:Resmi Upload et yapıveriyim!yafriiim demiş ki:ya bnde glavie yi yanında tutan kadın war onun yanında NaLeT_BarBar yazan bı ımza ıstıyorum warmı yardımcı olabılcek bırılerı
ya dediğin gibi yapamadım ama bunu yaptımTiN3RCi demiş ki:banada avatara uygun animasyonlu bişi koyarsanız sevnırım severim çizgi nimasyonu Rolling Eyes popcorn
saolasın popcorn ben çizgi animasyonuda bıraktım soyle animasyonlu imza+avatar verirsenız svnrmMuratHeP_EsK demiş ki:ya dediğin gibi yapamadım ama bunu yaptımTiN3RCi demiş ki:banada avatara uygun animasyonlu bişi koyarsanız sevnırım severim çizgi nimasyonu Rolling Eyes popcorn
-Resim Silinmiş.
http://img125.imageshack.us/img125/3745 ... manti5.png
up 1 ..._Unstopable_ demiş ki:Arkadaslar rica edersem bana bir imza yapabilirmsiinz bu fotodan üstünde hiçbirşey yazmasını istemiyorum sadece bu çarım olucak lütfen.
-Resim Silinmiş.
_Unstopable_ demiş ki:up 2 ..._Unstopable_ demiş ki:Arkadaslar rica edersem bana bir imza yapabilirmsiinz bu fotodan üstünde hiçbirşey yazmasını istemiyorum sadece bu çarım olucak lütfen.
-Resim Silinmiş.
baska bisi yapabilirmisin anime olsun istiyorum Confusedextrem demiş ki:
ya o kadar vaktim olmuyo hacım okul ev derken vakit geçiyo uraşamıyorum fazla_Darkness_ demiş ki:baska bisi yapabilirmisin anime olsun istiyorum Confusedextrem demiş ki:
buyur bunu al istiyorsan.. ilk gif çalışmam beğenemeyebilirsiniz._Darkness_ demiş ki:bende imza istiyorum Razz