sen söyle ben yapıyım nasıl bişeyler olsun
resimdeki senden imzaya gerek yok extraokk_The_LaRa_ demiş ki:Banada bir imza yaparmısınız kendi kafanıza göre yapın birşeyler![]()
YuMi__YuMi yapıwerdi sağolsunextrem demiş ki:resimdeki senden imzaya gerek yok extraokk_The_LaRa_ demiş ki:Banada bir imza yaparmısınız kendi kafanıza göre yapın birşeyler![]()
buyur kardeşim biraz gec oldu kusura bakma_Unstopable_ demiş ki:up 1 ..._Unstopable_ demiş ki:Arkadaslar rica edersem bana bir imza yapabilirmsiinz bu fotodan üstünde hiçbirşey yazmasını istemiyorum sadece bu çarım olucak lütfen.
Lütfen bikaç kez uplamama gerek bırakmayınız.
-Resim Silinmiş.
extraokk hayırlı olsun yeni imzan_The_LaRa_ demiş ki:YuMi__YuMi yapıwerdi sağolsunextrem demiş ki:resimdeki senden imzaya gerek yok extraokk_The_LaRa_ demiş ki:Banada bir imza yaparmısınız kendi kafanıza göre yapın birşeyler![]()
buyur umarım beğenirsin...RyuKenJin demiş ki:arkdaşlar quseL bi avatar ve ımza ıstedım ama ıLqıLenen oLmadı Lutfen ıLqıLenen oLursa sevinirim :)
extremBeBeT0 demiş ki:S.a Arkadaslar Sizden Bir Ricam Olcak İmza İsticem Sizden
Açıklama
Arkaplanı Kafanıza Göre Yapabilirsiniz Önde Bir Bikinili Bayan Resmi Yanda Çapraz Şekilde BeBeT0 ,BeBeT0 Yazısının Altına ExTraLooB MeMber Yazarsanız Çok Makbula Geçer.
İyi Forumlar , Şimdiden Thx
güzel olmussotteryus demiş ki:extremBeBeT0 demiş ki:S.a Arkadaslar Sizden Bir Ricam Olcak İmza İsticem Sizden
Açıklama
Arkaplanı Kafanıza Göre Yapabilirsiniz Önde Bir Bikinili Bayan Resmi Yanda Çapraz Şekilde BeBeT0 ,BeBeT0 Yazısının Altına ExTraLooB MeMber Yazarsanız Çok Makbula Geçer.
İyi Forumlar , Şimdiden Thx
banlanmadan önce sana bu imzayı hazırlıyodu umarım beğenirsin Exclamation
-Resim Silinmiş.
Hareketli yapmadım ama yinede güzel soft bir şey oldu.G1rL demiş ki:banada su hareketlilerden felan yaparmısınız
ustunde Hot Girl yazsın ve hoş bi resim olsun perde
tşkler ugur mucX_UuR_ demiş ki:Hareketli yapmadım ama yinede güzel soft bir şey oldu.G1rL demiş ki:banada su hareketlilerden felan yaparmısınız
ustunde Hot Girl yazsın ve hoş bi resim olsun perde
Beğenirsen kullanabilirsi Wink
-Resim Silinmiş.
eline koluna sğlık sen yaparsında ben beğenmemmi extraokkbaris1992 demiş ki:-Resim Silinmiş.
Al hemen bunum yaptım beyenmessen yarın yaparım güzel bi tane
http://img524.imageshack.us/img524/3802/blacklikethesnowbyspecthf3.png