kardeş bana işin yoksa imza yapabilirmisin üstünde _ERTUGRUL_ extraloob member yazsın hadi bekliyommorfeux demiş ki:ben yapabilirim kanımca
isteği olan ?
kardeş bana işin yoksa imza yapabilirmisin üstünde _ERTUGRUL_ extraloob member yazsın hadi bekliyommorfeux demiş ki:ben yapabilirim kanımca
isteği olan ?
Ben yapim canın sıkıldı üstünde olmasını istediğin bi karekter varmıBaTTeRST demiş ki:bende de yapıyorum ama güzel olmuyo o yuzden bana şöle devamlı kullanbileceğim bi imza yapabilirmisiniz ama imzada tema siyah veya siyaha yakın renkerl olursa sevinirim
şimdiden çok tşkküler mucX
rihanna olursa ii olur mucXJimCarrey demiş ki:Ben yapim canın sıkıldı üstünde olmasını istediğin bi karekter varmıBaTTeRST demiş ki:bende de yapıyorum ama güzel olmuyo o yuzden bana şöle devamlı kullanbileceğim bi imza yapabilirmisiniz ama imzada tema siyah veya siyaha yakın renkerl olursa sevinirim
bana da bir tane yaparsan sevinirim üzerinde HaveN ve ducan yazısı bulunana bi imza extraokkJimCarrey demiş ki:Ben yapim canın sıkıldı üstünde olmasını istediğin bi karekter varmıBaTTeRST demiş ki:bende de yapıyorum ama güzel olmuyo o yuzden bana şöle devamlı kullanbileceğim bi imza yapabilirmisiniz ama imzada tema siyah veya siyaha yakın renkerl olursa sevinirim
senin istedihin bi karakter varmı imzanın üstünde Questionbana da bir tane yaparsan sevinirim üzerinde HaveN ve ducan yazısı bulunana bi imza extraokk
yok kafana göre bişeyler yap extraokkJimCarrey demiş ki:senin istedihin bi karakter varmı imzanın üstünde Questionbana da bir tane yaparsan sevinirim üzerinde HaveN ve ducan yazısı bulunana bi imza extraokk
_K1nG_TuRk_ demiş ki:bizim imza yalan mı oldu la Questionama tekrar rica ediyorum
Adobe photoshop cs2zebani2059 demiş ki:ya bu imzaları hangi programla yapıyorsunuz ben sadece isim istiyorum belki daha önce vermiş olabilirsiniz ama 205 syf yı aramayı gözüm alamadı kusura bakmayın![]()