acaba bana arka fonda türk bayragı(ay yıldız da hafif kabartma) ve üst figure olarak böle elinde gösterişli kılıcı olan bi sovalye(kıyafeti avrupa warıorlarn d7 veya d8 olması lasım süper bişi işte) öle bişi olursa be sağ altta da Graf la umutTR yazarsa çok makbule gecer.inş anlatabılmısımdım :)

TiM

rank8
SmaLKinG demiş ki:
heaven kalsın tim i siliyorum ok
Acaba nezaman düzeltme yapcaksın bana şimdi boşuna cs3 ü kurdurma pc yavaşlamasın dıe kurmuom çünkü pc de en üst kapasitede olmasını istıom yazıları güzel yap yeter bu tipte olmasın Yazılar uğraştıgın için saol!

arkadaşlar banada bir imza yapabilirmisiniz çilginca bişey olsun 'InfamouS' yazmasını istiyorum bir bowcunun yanında gerisini size bırakıyorum

ya bende bitane istiyorum arklar üstünde Zombie kurukafa felan olsun dehşet bişi olsun REIS yazsın kardeş belirgin şekilde şimdiden tsk ederim çok saol

os1

olduser
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
o zaman ben sana bırakıyorum herseyı senin zevkine göre sadece ne yazmasını istediğimi soğledım senıde uğraştırıyorum kusura bakma şimdiden teşekkür ederim

Duyuru:

Arkadaşlar söylemiştik ama tekrar duyurıyım bow,glavie oyundan vs.. istek resimleri siz koyuyorsunuz geriye kalan yapan kişiye kalmış..

ben bi imza rica etmiştim ama tekrar rica edeyim ark.lar zombie felan olsun kurukafa felan üstünde REIS yazarsa çok memnun olurm şimdiden tsk ederim

antalyalı senden bır ımza ıstemıstım tam 2 ay oldu yapmadın daha bu saaten sonrada yapma kalsın ıyı calısmalar

Yukarı Alt