Resmi aldim guzel resim bu gun ]imzani yapmarm...umutTR demiş ki:buyur kardeş bu şovalye :) resmi. biras büük ama bulduum gbi koydum artık boyutunu ayarlarsın. birasdan bayrağıda koycam.jakoben demiş ki:Yaw adam dedi umutTR eger bir resim olmasini istiyorsaniz o zaman resmi bulup siteye koyunuz yoksa kafasina gore bir sey yapicak varsa resim kese bilecegim o zaman koy siteye ben senin icin avatar yapmayi bir denerim extraokk
-Resim Silinmiş.
buyur kardeş bu şovalye :) resmi. biras büük ama bulduum gbi koydum artık boyutunu ayarlarsın. birasdan bayrağıda koycam.umutTR demiş ki:jakoben demiş ki:Yaw adam dedi umutTR eger bir resim olmasini istiyorsaniz o zaman resmi bulup siteye koyunuz yoksa kafasina gore bir sey yapicak varsa resim kese bilecegim o zaman koy siteye ben senin icin avatar yapmayi bir denerim extraokk
kimse yapamayacak galiba !!!!LeaDeR_ demiş ki:beklemedeyimLeaDeR_ demiş ki:bana bi imza yaparmısınız eger yaparsanız imzada ducan ve LeaDeR_ yazısı bulunursa sevinirim arka pilan ve diger şeyleri yapmakla uğraşan arkadaş ayarlaesa sevinirim extraokk![]()
![]()
çok tşk ederim kardş emeğine sağlık. güsel olmuş :)jakoben demiş ki:buyur kardeş bu şovalye :) resmi. biras büük ama bulduum gbi koydum artık boyutunu ayarlarsın. birasdan bayrağıda koycam.umutTR demiş ki:jakoben demiş ki:Yaw adam dedi umutTR eger bir resim olmasini istiyorsaniz o zaman resmi bulup siteye koyunuz yoksa kafasina gore bir sey yapicak varsa resim kese bilecegim o zaman koy siteye ben senin icin avatar yapmayi bir denerim extraokk
Al kafama gore bi sey yaptim. ha bu konuda acemiyim begenemiye bilirsin ...
-Resim Silinmiş.
şirin olsun dedinde ne kadar şirin olsun hali hazırda bitane imza varPeliN demiş ki:Şeyyyyyy Arkadaşlaar Bende Bi İmza İstiyorumm
Ama Aklımda Şu an Hiç bi fikir Yok İmzanın nasıl olucagına dair
şirin bişey olsuun
Tabi Sadece Rica Ediyorum perde
Müthiş SaollllAntALyaLII demiş ki:bunu beğenirsin inş
-Resim Silinmiş.
Kod:http://img411.imageshack.us/img411/4964/pelinnr3.gif
kardes yanlıs anlama bana bı sozun vardı 2 ay oldu hala yapmadın bı hatırlatayım dedım...AntALyaLII demiş ki:hadi bea mem nun oldum ozaman
ok kardeşim kusura bakma nasıl olmasını istersen buraya yazbu gün eve gidince yaparım extraokk_Lotuss_18_ demiş ki:kardes yanlıs anlama bana bı sozun vardı 2 ay oldu hala yapmadın bı hatırlatayım dedım...AntALyaLII demiş ki:hadi bea mem nun oldum ozaman
-Resim Silinmiş.LeaDeR_ demiş ki:kimse yapamayacak galiba !!!!LeaDeR_ demiş ki:beklemedeyimLeaDeR_ demiş ki:bana bi imza yaparmısınız eger yaparsanız imzada ducan ve LeaDeR_ yazısı bulunursa sevinirim arka pilan ve diger şeyleri yapmakla uğraşan arkadaş ayarlaesa sevinirim extraokk![]()
![]()
Beyler KIZ olmanin bir ustunlugu dahaAntALyaLII demiş ki:bunu beğenirsin inş
-Resim Silinmiş.
az sabredin eve net gelsin şu imza işine bi el atacam,kimse benden hızlı imza yapamaz amigo Winkjakoben demiş ki:Beyler KIZ olmanin bir ustunlugu dahaAntALyaLII demiş ki:bunu beğenirsin inş
-Resim Silinmiş.
Frumlarda imza istediginizde hemen hazirlaniyo![]()