kardes biraz bu günlük idare edebilirmisin biyoloji sınav var calısayımDeePSouL demiş ki:imza isteyen varmı ??
Ben yatana kadar isteyene yaparım sen git çalış ben çalıştım sıra sendeAntALyaLII demiş ki:kardes biraz bu günlük idare edebilirmisin biyoloji sınav var calısayımDeePSouL demiş ki:imza isteyen varmı ??
İnfamouS demiş ki:
benn istiyom nolur plsDeePSouL demiş ki:imza isteyen varmı ??
nasıl ıstersen ama Lotuss_35 glavie charı boyle elınde sun parlarsın sonra Evka5_Lee de yazarsan sevınırım yok olmaz dıyosan su 2 ısım olsunda nasıl yaparsan yap sımdıden cok tessekur ederım. kolay gelsınAntALyaLII demiş ki:ok kardeşim kusura bakma nasıl olmasını istersen buraya yazbu gün eve gidince yaparım extraokk_Lotuss_18_ demiş ki:kardes yanlıs anlama bana bı sozun vardı 2 ay oldu hala yapmadın bı hatırlatayım dedım...AntALyaLII demiş ki:hadi bea mem nun oldum ozaman
daha önce yapmıstımsana görmedinmi yoksa begenmedinmi ????????????AntALyaLII demiş ki:-Resim Silinmiş.HaCKeR_TR demiş ki:Bende Sizden Bir İmza İsteyeceğim Anime Olmasın xD
Siyah Ve Kırmızı Renkler Olsun Ve Sadece HaCKeR_TR yazsın sağ alt köşedede Yazan kişiye Teşekkürlerimi Küçük bir şekilde eklerseniz hem PS userların reklamı olur hemde İşimiz Görmüş Oluruz Fikirim Orjinal 4 Gözle Bekliyorum...Sık Kullanılanlara Ekliyorum Her gün bakacağım..... :?!!!
buyur kardeşim inş beğenirsin bide bütün Pc userler sizlere yardım için varlar reklam yapmaları bence cok gerekli değil sen istersen hür iradenle imza altı yazı atabilirsinKod:http://img49.imageshack.us/img49/2429/hackertrff6.gif
![]()
Güle Güle KullanLeaDeR_ demiş ki:_UuR_ kardeş bana yaptıgın imza için çok saol çok güzel bi imza yapmışsın extraokk