belirsizzzzz

Aileden
bende güzel bi imza istesem yapabilirmisiniz :santa:
bende yapıcam ama güzel durmuyo sizin yaptığına bakarak bende bişeler yapıcam

belirsizzzzz

Aileden
üzerinde gif olan olursa süper olur yok uzun yorucu gelirse siyahı kırmızısı bol karakteri resimden çıkmış bişe olursa çook güzel olur.
çok yorucu oldu galiba yapamssanız kafanıza göre takılın headbang2ft9

AntALyaLII demiş ki:
_Lotuss_18_ demiş ki:
AntALyaLII demiş ki:
hadi bea mem nun oldum ozaman
kardes yanlıs anlama bana bı sozun vardı 2 ay oldu hala yapmadın bı hatırlatayım dedım...
ok kardeşim kusura bakma nasıl olmasını istersen buraya yazbu gün eve gidince yaparım extraokk
nasıl ıstersen ama Lotuss_35 glavie charı boyle elınde sun parlarsın sonra Evka5_Lee de yazarsan sevınırım yok olmaz dıyosan su 2 ısım olsunda nasıl yaparsan yap sımdıden cok tessekur ederım. kolay gelsın

Yha Beyler Bende Bir İmza İsteyeceğim Nickim yazsın Anime manime fark emesyeterki yapın Kırmızı ve Siyah renkler Olsun İlgilenirseniz Teşekkürler

AntALyaLII demiş ki:
HaCKeR_TR demiş ki:
Bende Sizden Bir İmza İsteyeceğim Anime Olmasın xD
Siyah Ve Kırmızı Renkler Olsun Ve Sadece HaCKeR_TR yazsın sağ alt köşedede Yazan kişiye Teşekkürlerimi Küçük bir şekilde eklerseniz hem PS userların reklamı olur hemde İşimiz Görmüş Oluruz Fikirim Orjinal 4 Gözle Bekliyorum...Sık Kullanılanlara Ekliyorum Her gün bakacağım..... :?!!!
-Resim Silinmiş.
Kod:
http://img49.imageshack.us/img49/2429/hackertrff6.gif
buyur kardeşim inş beğenirsin bide bütün Pc userler sizlere yardım için varlar reklam yapmaları bence cok gerekli değil sen istersen hür iradenle imza altı yazı atabilirsin :lolmuch:
daha önce yapmıstımsana görmedinmi yoksa begenmedinmi ????????????

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

jumper

Öğretiyorum
beyler banada eragon filmi ile ilgili bi imza yaparmısınız yesil ve kırmızı renkler agırlıklı olsun ustundede nickim yazzsın

simdiden tesekkurler

Yukarı Alt