AntALyaLII demiş ki:
AntALyaLII demiş ki:
HaCKeR_TR demiş ki:
Bende Sizden Bir İmza İsteyeceğim Anime Olmasın xD
Siyah Ve Kırmızı Renkler Olsun Ve Sadece HaCKeR_TR yazsın sağ alt köşedede Yazan kişiye Teşekkürlerimi Küçük bir şekilde eklerseniz hem PS userların reklamı olur hemde İşimiz Görmüş Oluruz Fikirim Orjinal 4 Gözle Bekliyorum...Sık Kullanılanlara Ekliyorum Her gün bakacağım..... :?!!!
-Resim Silinmiş.
Kod:
http://img49.imageshack.us/img49/2429/hackertrff6.gif
buyur kardeşim inş beğenirsin bide bütün Pc userler sizlere yardım için varlar reklam yapmaları bence cok gerekli değil sen istersen hür iradenle imza altı yazı atabilirsin :lolmuch:
daha önce yapmıstımsana görmedinmi yoksa begenmedinmi ????????????
sENİN yAPTIĞINI gÖRMEDİM aNTALYALI arkadaşımada coook teşekkür ederim ellerine sağlık

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bana önce 1-2 tane extraloob logoları olsun altına bir tane 80 lwl glaivecinin resmi olsun resmin herhangi bir yerine renkli olarak _StRoNg_GlAiVeR_BuRaK_ yazsın onun altına da FuLLStrGlaiver yazsın. Yazıların renklerini kafana göre salla gitsin. Şimdiden teşekkürler. :lol: :santa:

banada bi tane yaparmısınıs bana yapmıslardı ama noldu bilmiom kırmızı ve siyah renkler bide thief(female) olursa sevinirim

antalyalı hala beklemedeyım 20 tane oldu yazdıgım mesajlar ama hala yapmadın rıca edıyorum bı tane yap

Sa bana arka plan siyah anime bi imza istiyorum üstündede Teamwolf_TR yazarsa sevinirim ilginiz için simdiden Saolun!

sk8er_boi :

-Resim Silinmiş.

Kod:
http://img47.imageshack.us/img47/7187/sk8erimzamv4.png

jumper

Öğretiyorum
JasonWalker demiş ki:
sk8er_boi :

-Resim Silinmiş.

Kod:
http://img47.imageshack.us/img47/7187/sk8erimzamv4.png
saol cok guzel olmus tesekkurler

Sa bana arka plan siyah anime bi imza istiyorum üstündede Teamwolf_TR yazarsa sevinirim ilginiz için simdiden Saolun!

banada yaparmısınz sölemistim ama görmedinis heralde siyah kırmızı renklede üstünede kanlı canlı şeyler koyarmısınıs çok teşekkür ederim şimdiden :santa:

Ben de Anime tarzı bi imza istiyorum, renk fazla önemli değil ama koyu renkler olursa sevinirim. unaLLsahiNN yazmasını rica ediyorum. Korkunç resimler içersin :lolmuch: Şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar bana HeLL_KinG yazılı siyah ve kırmızı rengin biraz daha fazla olduğu bi imza yapabilecek birisi var mı?
ve birde avatar yapabilecek var mı

Yukarı Alt