AzteC'in Karşısındaki evde 'sigaramı' içiyorum. ≠
Takımı
Fenerbahce
Tr_CaTLiaM demiş ki:
SmaLKinG demiş ki:
Tr_CaTLiaM demiş ki:
ßu 3. Mesajım Ve iMza yApIcak qönüLLü Arkadas Cıkmadı SaoLun ArkadasLar Yapmasanızda oLur .. Ama hep ßækıp .. Duruyorum .. ßæri Yapmıcaz diinde ßos ßosuna aramiyim Mesaj Attıqım Yeri
nasıl bir şey istiyorsun acaba
siLkroadLa iLqiLi.. ßöLe qüzeL ßişi renkLer fazLa koyu oLmassa Sevinirm simdiden T$k..
sro dışından başaka bişey istesen anime fln[/quote]
Uyar Tmm qüzel iLqi Cekici olsun $imdiden t$kLer .. Anime faLan qißi :d popcorn :?!!!

SmaLKinG demiş ki:
- Resim Silinmiş.
beyenmişsindir inş.
Smal imzayı yapıyosun ilgileniyosun güzelde altına upload ettiğin imageshack linkini koymayı unutma Cool

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
AntALyaLII demiş ki:
_Lotuss_18_ demiş ki:
antalyalı hala beklemedeyım 20 tane oldu yazdıgım mesajlar ama hala yapmadın rıca edıyorum bı tane yap
İnfamouS demiş ki:
imza yapacak yok sanıırm hala beklemedeyız Crying or Very sad
arkadaslar sunu fark ettim imza isteyen buraya bidaha bakmıyor (tabi bazıları) siz için yarın titiz bi calıma yaparak imzaları teslim edeceğim
suan yapmayı denesem güzel calısma cıkmayacağını bildiğim için yarına söz veriyorum
oncelıkle oncedene bana yaptıgını hatırlamıyorum kı her zaman buraya bakıyorum yarın dedın 3 gun oldu yanı tmm ıster yap ıster yapma ama bızde burda umutla beklıyoruz ha yaptı ha yapcak dıye

jumper

Öğretiyorum
djemre96 demiş ki:
ben dj resimli bir avatar istiyorum yapapbilirsen teşekkürler yapmassan gene teşekkürle :lol: :lol: :lol:
- Resim Silinmiş.
Kod:
http://img232.imageshack.us/img232/5596/djemreimzapf0.png
nasıl olmus Question extraokk

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
AzteC'in Karşısındaki evde 'sigaramı' içiyorum. ≠
Takımı
Fenerbahce
Yukarı Alt