Bana önce 1-2 tane extraloob logoları olsun altına bir tane 80 lwl glaivecinin resmi olsun çarın ismi renkli olarak _StRoNg_GlAiVeR_BuRaK_ yazsın onun altına da FuLLStrGlaiver yazsın. Yazıların renklerini kafana göre salla gitsin. Şimdiden teşekkürler. :lol: :santa:

Poker Face

Bilgiliyim
ben dj resimli bir avatar istiyorum yapapbilirsen teşekkürler yapmassan gene teşekkürle :lol: :lol: :lol:

Sa bana arka plan siyah anime bi imza istiyorum üstündede Teamwolf_TR yazarsa sevinirim ilginiz için simdiden Saolun!

unaLLLsahiNNN demiş ki:
Ben de Anime tarzı bi imza istiyorum, renk fazla önemli değil ama koyu renkler olursa sevinirim. unaLLsahiNN yazmasını rica ediyorum. Korkunç resimler içersin :lolmuch: Şimdiden teşekkürler.
buyur inş. beğenirsin
-Resim Silinmiş.
Kod:
http://img242.imageshack.us/img242/2500/unalllsahinnnkq7.gif

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Teamwolf_TR demiş ki:
Sa bana arka plan siyah anime bi imza istiyorum üstündede Teamwolf_TR yazarsa sevinirim ilginiz için simdiden Saolun!
buyur inş. beğenirsin
-Resim Silinmiş.
Kod:
http://img295.imageshack.us/img295/2979/teamwolftrlq2.gif

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
İnfamouS demiş ki:
hani bana Confused
kardes senin resimlerle calısma yaptım güzel bişey cıkmıyo ortaya
cok ayrıntı ve ışık efekti var yeni resimler bul yada istediğin tarzı yaz senin imzayla geniş geniş ilgileneyim

_Lotuss_18_ demiş ki:
antalyalı hala beklemedeyım 20 tane oldu yazdıgım mesajlar ama hala yapmadın rıca edıyorum bı tane yap
İnfamouS demiş ki:
imza yapacak yok sanıırm hala beklemedeyız Crying or Very sad
arkadaslar sunu fark ettim imza isteyen buraya bidaha bakmıyor (tabi bazıları) siz için yarın titiz bi calıma yaparak imzaları teslim edeceğim
suan yapmayı denesem güzel calısma cıkmayacağını bildiğim için yarına söz veriyorum

AntALyaLII demiş ki:
İnfamouS demiş ki:
hani bana Confused
kardes senin resimlerle calısma yaptım güzel bişey cıkmıyo ortaya
cok ayrıntı ve ışık efekti var yeni resimler bul yada istediğin tarzı yaz senin imzayla geniş geniş ilgileneyim
o zaman ben sana bırakıyorum anime olsun ve İnfamouS yazarsın bır yerine bana yeter şimdşden teşekkürler

AzteC'in Karşısındaki evde 'sigaramı' içiyorum. ≠
Takımı
Fenerbahce
SmaLKinG demiş ki:
Tr_CaTLiaM demiş ki:
ßu 3. Mesajım Ve iMza yApIcak qönüLLü Arkadas Cıkmadı SaoLun ArkadasLar Yapmasanızda oLur .. Ama hep ßækıp .. Duruyorum .. ßæri Yapmıcaz diinde ßos ßosuna aramiyim Mesaj Attıqım Yeri
nasıl bir şey istiyorsun acaba
siLkroadLa iLqiLi.. ßöLe qüzeL ßişi renkLer fazLa koyu oLmassa Sevinirm simdiden T$k..

os1

olduser
Tr_CaTLiaM demiş ki:
SmaLKinG demiş ki:
Tr_CaTLiaM demiş ki:
ßu 3. Mesajım Ve iMza yApIcak qönüLLü Arkadas Cıkmadı SaoLun ArkadasLar Yapmasanızda oLur .. Ama hep ßækıp .. Duruyorum .. ßæri Yapmıcaz diinde ßos ßosuna aramiyim Mesaj Attıqım Yeri
nasıl bir şey istiyorsun acaba
siLkroadLa iLqiLi.. ßöLe qüzeL ßişi renkLer fazLa koyu oLmassa Sevinirm simdiden T$k..
sro dışından başaka bişey istesen anime fln

bana şöyle güzel bi anime yapabilirmisin? :lol: king of fighters daki ıori konusu olursa çok güzel olur

şimdiden teşekkürler :mrgreen:

Yukarı Alt