Ya arkadaşlar bir isteğim olacak heaven_gfb gibi üyelerimizin imzaları çok hoşuma gidiyor banada öyle birşey yapabilirsinizmi zahmet olmazsa?
Saygılar...
Extraloob
Saygılar...
Extraloob
yyaaa 2 gün oldu lütfen bnada bitane hazırlarmısın EmbarassedumutTR demiş ki:acaba bana arka fonda türk bayragı(ay yıldız da hafif kabartma) ve üst figure olarak böle elinde gösterişli kılıcı olan bi sovalye(kıyafeti avrupa warıorlarn d7 veya d8 olması lasım süper bişi işte) öle bişi olursa be sağ altta da Graf la umutTR yazarsa çok makbule gecer.inş anlatabılmısımdım :)
2 hafta olcak ama hala biri bnle ilgilenmedi. nese canınız saolsun şimdiye kadr imzamız yoktu şimdiden sonrada olmasa olur. detective kahvekeyfiumutTR demiş ki:yyaaa 2 gün oldu lütfen bnada bitane hazırlarmısın EmbarassedumutTR demiş ki:acaba bana arka fonda türk bayragı(ay yıldız da hafif kabartma) ve üst figure olarak böle elinde gösterişli kılıcı olan bi sovalye(kıyafeti avrupa warıorlarn d7 veya d8 olması lasım süper bişi işte) öle bişi olursa be sağ altta da Graf la umutTR yazarsa çok makbule gecer.inş anlatabılmısımdım :)
beklemedeyimLeaDeR_ demiş ki:bana bi imza yaparmısınız eger yaparsanız imzada ducan ve LeaDeR_ yazısı bulunursa sevinirim arka pilan ve diger şeyleri yapmakla uğraşan arkadaş ayarlaesa sevinirim extraokk
buyur kardeş bu şovalye :) resmi. biras büük ama bulduum gbi koydum artık boyutunu ayarlarsın. birasdan bayrağıda koycam.jakoben demiş ki:Yaw adam dedi umutTR eger bir resim olmasini istiyorsaniz o zaman resmi bulup siteye koyunuz yoksa kafasina gore bir sey yapicak varsa resim kese bilecegim o zaman koy siteye ben senin icin avatar yapmayi bir denerim extraokk