bende imza ve avatar istiyorum benim kinde bilack devil suit olsun imzada ve üzrinde de emiroğlu66 yazsın avatarda kıyak bi şey olmasını istiyorum
bide imzada redsea yazısı olsun çekici olursa sevinirim saygılar

umutTR demiş ki:
acaba bana arka fonda türk bayragı(ay yıldız da hafif kabartma) ve üst figure olarak böle elinde gösterişli kılıcı olan bi sovalye(kıyafeti avrupa warıorlarn d7 veya d8 olması lasım süper bişi işte) öle bişi olursa be sağ altta da Graf la umutTR yazarsa çok makbule gecer.inş anlatabılmısımdım :)
yyaaa 2 gün oldu lütfen bnada bitane hazırlarmısın Embarassed

PS bilgisi iyi olan birisi bana avatar yapabilir mi ?
** Crossie yazacak ve renk olarak mavi kullanılacak.
Lütfen yapabilirmisiniz ?

Sizden bişey isticem :)

Benm 489x66 boyutunda üstünde "Museic" yazan bi heavy metal tarzı imzaya ihtiyacım var.Yapan oLursa çoook sevinicem :)

İyi günLer

arkadaşlar bir imza istemistim ama sanırım olmadı varsa baska bir arkadaş zahmet olmassa yapabilirmi Question

umutTR demiş ki:
umutTR demiş ki:
acaba bana arka fonda türk bayragı(ay yıldız da hafif kabartma) ve üst figure olarak böle elinde gösterişli kılıcı olan bi sovalye(kıyafeti avrupa warıorlarn d7 veya d8 olması lasım süper bişi işte) öle bişi olursa be sağ altta da Graf la umutTR yazarsa çok makbule gecer.inş anlatabılmısımdım :)
yyaaa 2 gün oldu lütfen bnada bitane hazırlarmısın Embarassed
2 hafta olcak ama hala biri bnle ilgilenmedi. nese canınız saolsun şimdiye kadr imzamız yoktu şimdiden sonrada olmasa olur. detective kahvekeyfi

Yaw adam dedi umutTR eger bir resim olmasini istiyorsaniz o zaman resmi bulup siteye koyunuz yoksa kafasina gore bir sey yapicak varsa resim kese bilecegim o zaman koy siteye ben senin icin avatar yapmayi bir denerim extraokk

jakoben demiş ki:
Yaw adam dedi umutTR eger bir resim olmasini istiyorsaniz o zaman resmi bulup siteye koyunuz yoksa kafasina gore bir sey yapicak varsa resim kese bilecegim o zaman koy siteye ben senin icin avatar yapmayi bir denerim extraokk
buyur kardeş bu şovalye :) resmi. biras büük ama bulduum gbi koydum artık boyutunu ayarlarsın. birasdan bayrağıda koycam.

-Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt