A
Anonymous
Guest
Arkadaslar En azından bare Bana Şu imzamdaki adamın kafasını avatar olarak yapabilirmisiniz ?
hhehe sağol ama güzle olmuşPennywise demiş ki:sıradaki imza evilcemre nin, acaip zor bişey istedi zıctık üstünde çalışıyorum Wink
ya senın nicki hep evcil emre diye okuyom ben yaevilcemre demiş ki:hhehe sağol ama güzle olmuşPennywise demiş ki:sıradaki imza evilcemre nin, acaip zor bişey istedi zıctık üstünde çalışıyorum Wink
:)))Zardock demiş ki:ya senın nicki hep evcil emre diye okuyom ben yaevilcemre demiş ki:hhehe sağol ama güzle olmuşPennywise demiş ki:sıradaki imza evilcemre nin, acaip zor bişey istedi zıctık üstünde çalışıyorum Wink
Penny kardeşim senden rica ediyorum lütfentheilker demiş ki:Arkadaslar En azından bare Bana Şu imzamdaki adamın kafasını avatar olarak yapabilirmisiniz ?
imzatheilker demiş ki:Penny kardeşim senden rica ediyorum lütfentheilker demiş ki:Arkadaslar En azından bare Bana Şu imzamdaki adamın kafasını avatar olarak yapabilirmisiniz ?
tmm avatar imza yapmadınız bare bu işlemi yapın
Görünce ağzımdan çıkan tek kelime süper oldu... Tebrikler ellerine kollarına sağlık .. (Durmak yok yola devam. Duranı s...... anladınız siz onu )_UuR_ demiş ki:Theilker. Ben sana yapmıştım ama yoğunluğuma denk geldi koyamadım...
İster penny'inkini ister bunu kullan.
-Resim Silinmiş.
Hahah Bunları senden duymak güzel abi. Saol WinkRonin demiş ki:Görünce ağzımdan çıkan tek kelime süper oldu... Tebrikler ellerine kollarına sağlık .. (Durmak yok yola devam. Duranı s...... anladınız siz onu )_UuR_ demiş ki:Theilker. Ben sana yapmıştım ama yoğunluğuma denk geldi koyamadım...
İster penny'inkini ister bunu kullan.
-Resim Silinmiş.
Yapalım sanadaqker7 demiş ki:ahh ahh ßana 2 kişi imza ypjk ben halaaa kullanmıjamm Rolling Eyes
Valla süpersin hacım. Çok ii olur. daha öğrenecek bi ton işimiz var Yavaş yavaş.Birden olmazPennywise demiş ki:uur imzalar süper hakkaten ama sende benim başlardaki halim gibi yazılara efekt veremiyorsun,yarın bi halledelim öm le Wink