Bişi değil. Beğendiğine sevindim.qker7 demiş ki:yayında we yapımda emeği qeçen herkeze teşekkür ederim
PSD yi bana yollarsan onun istediği yazı fontundda yazarım ortak çalışma olur..Pennywise demiş ki:buarada jesuswan a yaptıgım imza,baya bi uğraştım ama pek iyi olmadı beğenmez buyuk ihtimal(3 farklı resimden dekope aldım!)
-Resim Silinmiş.
sizce nasıl olmuş?
dafont.com a girip yazıyı kendi seçti değiştirdik bide imzayı şuan kullanıyorRonin demiş ki:PSD yi bana yollarsan onun istediği yazı fontundda yazarım ortak çalışma olur..Pennywise demiş ki:buarada jesuswan a yaptıgım imza,baya bi uğraştım ama pek iyi olmadı beğenmez buyuk ihtimal(3 farklı resimden dekope aldım!)
-Resim Silinmiş.
sizce nasıl olmuş?
hani bana hani banaPennywise demiş ki:uur imzalar süper hakkaten ama sende benim başlardaki halim gibi yazılara efekt veremiyorsun,yarın bi halledelim öm le Wink
Saol ^^Pennywise demiş ki:imzatheilker demiş ki:Penny kardeşim senden rica ediyorum lütfentheilker demiş ki:Arkadaslar En azından bare Bana Şu imzamdaki adamın kafasını avatar olarak yapabilirmisiniz ?
tmm avatar imza yapmadınız bare bu işlemi yapın
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Eyv. Bi bakam popcornEndless demiş ki:ps yeni başladım elimden bu kdr gelii Embarassed
-Resim Silinmiş.
niye canım seninkilerde güzelnuk3r_tr demiş ki:evt bence de opacity i biraz düşür
sanki ben daha ii yapıom da akıl veriom halbuki benimkiler iğrenç çaktırmayın
yok cnm kimi kandırıon sen çocuk mu var karşındaSilkroadcı-fan-club demiş ki:niye canım seninkilerde güzelnuk3r_tr demiş ki:evt bence de opacity i biraz düşür
sanki ben daha ii yapıom da akıl veriom halbuki benimkiler iğrenç çaktırmayın