Wicked
Game Designer
su anda baska birine yapıyorum o bitsin düzeltirim Wink
kahvekeyfiyellpaze demiş ki:su anda baska birine yapıyorum o bitsin düzeltirim Wink
beyazkurt demiş ki:bitti mi Confused
yha hocam aceleciyim anlasana hmmyellpaze demiş ki:beyazkurt demiş ki:bitti mi Confused
nie bu kadar acele ediosn Confused ben burdayım kaçmıyorum bir yere tamm yarım bırakıp snn kini yapiim Confused
beyazkurt demiş ki:yha hocam aceleciyim anlasana hmmyellpaze demiş ki:beyazkurt demiş ki:bitti mi Confused
nie bu kadar acele ediosn Confused ben burdayım kaçmıyorum bir yere tamm yarım bırakıp snn kini yapiim Confused
zeybekoglu demiş ki:saol tşkr ederim yaptım nsl olmus extrabeer
BaTTeRST demiş ki:hacım olmadı iki kişiyede aynı render ve arkplanı kullandım keşke farklı yapsaydın Confused
pfff çok pardon çok özür dilerim yanlış anladımyellpaze demiş ki:BaTTeRST demiş ki:hacım olmadı iki kişiyede aynı render ve arkplanı kullandım keşke farklı yapsaydın Confused
hyr Rolling Eyes aynı diil ki Confused aynı kişi ama yanlış isim yazdım ondan geri değiştirdim
np =)BaTTeRST demiş ki:pfff çok pardon çok özür dilerim yanlış anladımyellpaze demiş ki:BaTTeRST demiş ki:hacım olmadı iki kişiyede aynı render ve arkplanı kullandım keşke farklı yapsaydın Confused
hyr Rolling Eyes aynı diil ki Confused aynı kişi ama yanlış isim yazdım ondan geri değiştirdim
beni unuttunuz mu???rockÇı demiş ki:- Resim Silinmiş.
abi bu resmin içine güzel bi rockÇı yazarsan süper olur
http://img149.imageshack.us/img149/8180/2006scarymovie4wallpapehn6.jpg