Mr_DangeR demiş ki:yell benim imza ne oldu
Mr_DangeR demiş ki:yellpaze
senden bi imza istiyorum içindi kızlar olsun ama normal kızlar değil anladın sen onu bide üstünde adım yazsın
WaR_LorD demiş ki:yellpaze imzalrına hayran kaldım banada bi tane yaprmısn silkroadla ilgli
Mr_DangeR demiş ki:gerçek
benimkini yapıcak mısınız kusura bakmayın diğer mesajların arasında kaynamıştı ortaya çıksın die atıorum bunubatuknight demiş ki:bana korku filmlerini andıran bi fotoğraf arkaplanlı Batuknight Extraloob Member yazan güzel bi imza yapabilir misiniz Cool
Kardeş sırada ben wardım extraokk hmmyellpaze demiş ki:WaR_LorD demiş ki:yellpaze imzalrına hayran kaldım banada bi tane yaprmısn silkroadla ilgli
tamm Mr_DangeR ki bitsin ondan sonra yaprım olur mu ?
hop hop noluyo sırada ben ben senden önce attım hmm hmm_KaJMeRaN_ demiş ki:Kardeş sırada ben wardım extraokk hmmyellpaze demiş ki:WaR_LorD demiş ki:yellpaze imzalrına hayran kaldım banada bi tane yaprmısn silkroadla ilgli
mesajım 251 . sayfada
Bn Senden Önce Att m:S_KaJMeRaN_ demiş ki:Kardeş sırada ben wardım extraokk hmmyellpaze demiş ki:WaR_LorD demiş ki:yellpaze imzalrına hayran kaldım banada bi tane yaprmısn silkroadla ilgli
mesajım 251 . sayfada
sende benden sonra attığın için mr dangerden sonra ben oluyorum extrabeerCasH_87 demiş ki:Bn Senden Önce Att m:S[/b]