yell bütün işlerin bitince benim imzayı düzeltir misin çok güzel olmuşta daha sexy olsa çok iyi olur

Wicked

Game Designer
Mr_DangeR demiş ki:
yell bütün işlerin bitince benim imzayı düzeltir misin çok güzel olmuşta daha sexy olsa çok iyi olur
sen simdi eva sexy grubuna girmiyormu diosn (-i.-) ? oyarım seni :lol:

saka canm bak simdi bn itiraz edenler olr die psd olarak kaydediodm imzaları itiraz etmeyince siliorm yani oynama yaparsam bozulabilir bence kalsın ama snde anlıosn yap iste :lol:
ama tavsiye etmem bozulabilir .

valla Narqotic snnkini görmedim ama simdi dierlerini yapmazsam ortalık karısıcak bak ne yapalım bu msjdan soora kim msj atarsa ona yapcam :lol: baska sekilde olmaz kavga çıkmasın maksat =)

yellpaze demiş ki:
Mr_DangeR demiş ki:
sen simdi eva sexy grubuna girmiyormu diosn (-i.-) ? oyarım seni :lol:

saka canm bak simdi bn itiraz edenler olr die psd olarak kaydediodm imzaları itiraz etmeyince siliorm yani oynama yaparsam bozulabilir bence kalsın ama snde anlıosn yap iste :lol:
ama tavsiye etmem bozulabilir .

valla Narqotic snnkini görmedim ama simdi dierlerini yapmazsam ortalık karısıcak bak ne yapalım bu msjdan soora kim msj atarsa ona yapcam :lol: baska sekilde olmaz kavga çıkmasın maksat =)
tamam böyle kalsın
Eva hiç sexy değil
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Wicked

Game Designer
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
1 -Mr_DangeR o imza sana değil xD sazan gibim atlama
2 -elim boşdurmaz benim bazıları gibi forum oyunlarından cıkmayıp post kasmıyorum neysem anladınız siz onu... xD
3 -istemesseniz yapmam zaten orayada yazdım beyenmessen pS userler yenisi yapar diye.. detective

morfeux demiş ki:
1 -Mr_DangeR o imza sana değil xD sazan gibim atlama
2 -elim boşdurmaz benim bazıları gibi forum oyunlarından cıkmayıp post kasmıyorum neysem anladınız siz onu... xD
3 -istemesseniz yapmam zaten orayada yazdım beyenmessen pc userler yenisi yapar diye.. detective
1-ben sana bişey demedim ben yell le şakalaşıyordum
2-Pc user değil Ps User
3-Senin Benden Bi Farkın yok(bu 2 nin cevabı)

Wicked

Game Designer
tamm yeter lütfen tartısmayın Rolling Eyes
hatrım icin gerci ne hatrı bnde anlamadım biz buna sanal hatır dielim =)

sıradaki kim di ? xD

Yukarı Alt