tamam canın sağolsun ![LOL :lol: :lol:](/forums/smilies/icon_lol.gif)
![LOL :lol: :lol:](/forums/smilies/icon_lol.gif)
batuknight dan sonra ben warim dimi xD_KaJMeRaN_ demiş ki:- Resim Silinmiş.
Kardeş bu resmi bana imza haline getirirmisin.Yanına KaJMeRaN yazarsan sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
sen simdi eva sexy grubuna girmiyormu diosn (-i.-) ? oyarım seniMr_DangeR demiş ki:yell bütün işlerin bitince benim imzayı düzeltir misin çok güzel olmuşta daha sexy olsa çok iyi olur
tamam böyle kalsınyellpaze demiş ki:sen simdi eva sexy grubuna girmiyormu diosn (-i.-) ? oyarım seniMr_DangeR demiş ki:yell bütün işlerin bitince benim imzayı düzeltir misin çok güzel olmuşta daha sexy olsa çok iyi olur![]()
saka canm bak simdi bn itiraz edenler olr die psd olarak kaydediodm imzaları itiraz etmeyince siliorm yani oynama yaparsam bozulabilir bence kalsın ama snde anlıosn yap iste![]()
ama tavsiye etmem bozulabilir .
valla Narqotic snnkini görmedim ama simdi dierlerini yapmazsam ortalık karısıcak bak ne yapalım bu msjdan soora kim msj atarsa ona yapcambaska sekilde olmaz kavga çıkmasın maksat =)
çapın gzlmişmorfeux demiş ki:- Resim Silinmiş.
bilader ben kendi capımda yaptım ama beyenmessen pc userler yeniden yaparlar xD
http://img401.imageshack.us/img401/3804 ... an2km1.png
sasuke karakter...yellpaze demiş ki:MeLiK demiş ki:varsa banada icinde sasuke olsun arka ekran koyumsu olsun birazda hayalgücü![]()
sasuke ne anlamadım![]()
ama 3 , 4 kişi var onları bitiriim nasıl yapacaımı anlatırsın ok ?
ağlama diye kullanıyorum zatenyellpaze demiş ki:hadi ya ölemi MRcim
Sil nann imzamı :p:p
=)
Çok sağol güzel olmuş ama adamla arka plan biraz uyumsuz olmuş sanki daha karlı bi ortam olsa güzel olurmuş değiştirme şansımız warmı xD. hmm hmmmorfeux demiş ki:- Resim Silinmiş.
bilader ben kendi capımda yaptım ama beyenmessen pc userler yeniden yaparlar xD
http://img401.imageshack.us/img401/3804 ... an2km1.png
1-ben sana bişey demedim ben yell le şakalaşıyordummorfeux demiş ki:1 -Mr_DangeR o imza sana değil xD sazan gibim atlama
2 -elim boşdurmaz benim bazıları gibi forum oyunlarından cıkmayıp post kasmıyorum neysem anladınız siz onu... xD
3 -istemesseniz yapmam zaten orayada yazdım beyenmessen pc userler yenisi yapar diye.. detective