ne kesim karpuz mu keseyim kavun mu ? ![MrGreen :mrgreen: :mrgreen:](/forums/smilies/icon_mrgreen.gif)
![MrGreen :mrgreen: :mrgreen:](/forums/smilies/icon_mrgreen.gif)
morfeux demiş ki:ne kesim karpuz mu keseyim kavun mu ?![]()
_KaJMeRaN_ demiş ki:batuknight dan sonra ben warim dimi xD_KaJMeRaN_ demiş ki:- Resim Silinmiş.
Kardeş bu resmi bana imza haline getirirmisin.Yanına KaJMeRaN yazarsan sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
_KaJMeRaN_ ,_KaJMeRaN_ demiş ki:batuknight dan sonra ben warim dimi xD_KaJMeRaN_ demiş ki:- Resim Silinmiş.
Kardeş bu resmi bana imza haline getirirmisin.Yanına KaJMeRaN yazarsan sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
yok saolun uğraşıp yapmışsınız dahasını istemek yüzsüzlük olurdu.yellpaze demiş ki:_KaJMeRaN_ ,_KaJMeRaN_ demiş ki:batuknight dan sonra ben warim dimi xD_KaJMeRaN_ demiş ki:- Resim Silinmiş.
valla k.bakma karlı beceremedim effeclerde biraz zayıfım Rolling Eyes denedim olmadı + ben silahlı imzalarda pek gzl bişeyelr uyduramıyorum ancak bu çıktı elimden ama gzl bi anime tarzı bişi istersen yaparım yok dersen bununla idare et effekleri çozene kadar =)
- Resim Silinmiş.
adamı ne hale çevirdin yellpazeyellpaze demiş ki:_KaJMeRaN_ ,_KaJMeRaN_ demiş ki:batuknight dan sonra ben warim dimi xD_KaJMeRaN_ demiş ki:- Resim Silinmiş.
valla k.bakma karlı beceremedim effeclerde biraz zayıfım Rolling Eyes denedim olmadı + ben silahlı imzalarda pek gzl bişeyelr uyduramıyorum ancak bu çıktı elimden ama gzl bi anime tarzı bişi istersen yaparım yok dersen bununla idare et effekleri çozene kadar =)
- Resim Silinmiş.
ilkercindik demiş ki:adamı ne hale çevirdin yellpaze. kan hariç diğer yerleri müthiş extraokk
yardım ederim tabi.. takıldıgın yerleri istedign zaman özel mesaj ile sorabilirsin extraokkyellpaze demiş ki:ilkercindik demiş ki:adamı ne hale çevirdin yellpaze. kan hariç diğer yerleri müthiş extraokk
valla effeclerde çok zayıfım yardımcı olursan çok iyilik etmiş olursun onlarda zayıfım Rolling Eyes
burası Avatar imza istek bölümü...beyazkurt demiş ki:hayırlı işler Cool
sanada hayırlı işler perdeNet_Warrior demiş ki:burası Avatar imza istek bölümü...beyazkurt demiş ki:hayırlı işler Cool
Dükkan degil...