RİCA EDERSEM
BANADA ÜSTÜNDE MEGA_Ss yazan anime olan silah veya kılıç gibi şeyler olursa sevinirim

Wicked

Game Designer
arkadaşlar şu anda cafe full dolu :S yetiştiremiyorum çok özr dilerim herkesten akşam evde yapcam ancak k.bakmayın herkeze yapcam sırası ile ilk Narcoqit sana yapcam unuttum çok üzgünüm Rolling Eyes

kardeş srofrm die bi logo yaparsanız çok sevinirim şimdiden teşekürler fazla büyük olmasın EXL i kadar olsun yeter

Wicked

Game Designer
Lagroad demiş ki:
kardeş srofrm die bi logo yaparsanız çok sevinirim şimdiden teşekürler fazla büyük olmasın EXL i kadar olsun yeter
bn imza yapıyorum logodan pek anlamam Confused bilen birine danışsan Rolling Eyes yani şimdi tasarlarım hosuna gitmez peq beceremem .

zaten yapma yell adam başka site için istiyo başka sitelere logo ,imza yapmak yasak

Rusya/(D)İngiltere/Fransa takılıyoruz işte.. xD
yellpaze demiş ki:
Lagroad demiş ki:
bn imza yapıyorum logodan pek anlamam Confused bilen birine danışsan Rolling Eyes yani şimdi tasarlarım hosuna gitmez peq beceremem .
Yell Sen Ps User Deilmiydin Rolling Eyes

banada bi tane lazım resim olarak resident evil 5 teki chris redfield var o olursa sevinirim bide WaLTeR yazabilirsen tabi :mrgreen:

Yukarı Alt