çok güzel olmuş ellerine sağlık ^^
yellpaze sanada şimdiden teşekkür ediyorum popcorn
yellpaze sanada şimdiden teşekkür ediyorum popcorn
II_ENRICO_II demiş ki:Arkadaşım Banada Bir Tane güzel Bir imza Yaparmısın Zahmet olmazsa yağarsan çok teşekkür ederim..
BaTTeRST demiş ki:Umarıın BeğenisinHeLL_FiRe demiş ki:Arkadaşlar çok özür dliyorum..Sizide yorcam ama Mr_DangeR ın imzasını kaybettim Crying or Very sad
Çokta güzeldi...Bana bi tane daha yaparmısınız..Ateşli felan olsun sizin zevkinize güveniyom yapın güzel bişey saolun...
- Resim Silinmiş.
stalebug demiş ki:bnmki nerde Rolling Eyes
stalebug demiş ki:sayfa 262 te
__KaDaVRa__ demiş ki:ben şöyle bişi istiyorum 1 kadın ve 1 erkeğin üstü örtülmüş (tabi ölü bu kadınla erkek) elleri birbirine tutturulmuş örtünün üzerinde __KaDaVRa___ (_ _KaDaVRa_ _ _ açık olarak yazdım rahat anlayın diye) kadınla adamın etrafında kan ve kanın üzerinde türk bayrağının yansıması var yapabilir misiniz?? anladınız mı?? yoksa daha iyi bi şekilde anlatiim mi??
![]()
yellpaze bnde bi imza istiyorum SansarSalvo yazsın gerisinde kafana göreyellpaze demiş ki:__KaDaVRa__ demiş ki:ben şöyle bişi istiyorum 1 kadın ve 1 erkeğin üstü örtülmüş (tabi ölü bu kadınla erkek) elleri birbirine tutturulmuş örtünün üzerinde __KaDaVRa___ (_ _KaDaVRa_ _ _ açık olarak yazdım rahat anlayın diye) kadınla adamın etrafında kan ve kanın üzerinde türk bayrağının yansıması var yapabilir misiniz?? anladınız mı?? yoksa daha iyi bi şekilde anlatiim mi??
![]()
espiri amaclımı yaptın bunu ? yoksa boyle birsey istiyormusun. yok istiyorum diyorsan bana istediğin figürü bul yapiim. imza dediin bir board bir figür ve bir yazıdan aralarında efecleri olan birşekil tarzdır
sen daha çok resim istemişsin çok istiyorsan bir tual gönder kargo ile boyayıda unutma markası pebeo olsun hani ölü kadın erkek ya onları yapmam için gzl bir boya lazım.. Ha birde resim yağı onu da yolla ellerini birbirine yakın yapmam için boyayı kaynaştırmak gerekir Wink -.-')
lütfen doooru dürüst imza isteyin. Wink