II_ENRICO_II demiş ki:
Arkadaşım Banada Bir Tane güzel Bir imza Yaparmısın Zahmet olmazsa yağarsan çok teşekkür ederim..

imzanın resmini,ne yazmasını istediğini ve kullanılıcak renklerini yazman lzm Wink

Wicked

Game Designer
burak476 ,

Shokline Syndrome (:

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

Wicked

Game Designer
arkadaşlar istediğiniz imzanın açıklamasını yazın ve isterseniz resimlerini koyun ona göre yapalım =))

BaTTeRST demiş ki:
HeLL_FiRe demiş ki:
Arkadaşlar çok özür dliyorum..Sizide yorcam ama Mr_DangeR ın imzasını kaybettim Crying or Very sad

Çokta güzeldi...Bana bi tane daha yaparmısınız..Ateşli felan olsun sizin zevkinize güveniyom yapın güzel bişey saolun...
Umarıın Beğenisin

- Resim Silinmiş.

Abi bunu boyutu çok büyük kabul etmiyo... Embarassed Küçültürsen sevinirim eger olmuyo kızı kaldır başka bişey koy şimdiden teşkkürlre.

- Resim Silinmiş.

Aşık oldum Shocked Shocked :mrgreen: :mrgreen:

ben şöyle bişi istiyorum 1 kadın ve 1 erkeğin üstü örtülmüş (tabi ölü bu kadınla erkek :mrgreen: ) elleri birbirine tutturulmuş örtünün üzerinde __KaDaVRa___ (_ _KaDaVRa_ _ _ açık olarak yazdım rahat anlayın diye) kadınla adamın etrafında kan ve kanın üzerinde türk bayrağının yansıması var yapabilir misiniz?? anladınız mı?? yoksa daha iyi bi şekilde anlatiim mi?? :mrgreen:

Takımı
Galatasaray
Kanlı bişi olsun :lol: işte yap kafana göre yap animasyon falan olursa olsun anime bişi de olabil r

Wicked

Game Designer
__KaDaVRa__ demiş ki:
ben şöyle bişi istiyorum 1 kadın ve 1 erkeğin üstü örtülmüş (tabi ölü bu kadınla erkek :mrgreen: ) elleri birbirine tutturulmuş örtünün üzerinde __KaDaVRa___ (_ _KaDaVRa_ _ _ açık olarak yazdım rahat anlayın diye) kadınla adamın etrafında kan ve kanın üzerinde türk bayrağının yansıması var yapabilir misiniz?? anladınız mı?? yoksa daha iyi bi şekilde anlatiim mi?? :mrgreen:

espiri amaclımı yaptın bunu ? yoksa boyle birsey istiyormusun. yok istiyorum diyorsan bana istediğin figürü bul yapiim. imza dediin bir board bir figür ve bir yazıdan aralarında efecleri olan birşekil tarzdır

sen daha çok resim istemişsin çok istiyorsan bir tual gönder kargo ile boyayıda unutma markası pebeo olsun hani ölü kadın erkek ya onları yapmam için gzl bir boya lazım.. Ha birde resim yağı onu da yolla ellerini birbirine yakın yapmam için boyayı kaynaştırmak gerekir Wink -.-')

lütfen doooru dürüst imza isteyin. Wink

SansarSalvo

Öğretiyorum
yellpaze demiş ki:
__KaDaVRa__ demiş ki:

espiri amaclımı yaptın bunu ? yoksa boyle birsey istiyormusun. yok istiyorum diyorsan bana istediğin figürü bul yapiim. imza dediin bir board bir figür ve bir yazıdan aralarında efecleri olan birşekil tarzdır

sen daha çok resim istemişsin çok istiyorsan bir tual gönder kargo ile boyayıda unutma markası pebeo olsun hani ölü kadın erkek ya onları yapmam için gzl bir boya lazım.. Ha birde resim yağı onu da yolla ellerini birbirine yakın yapmam için boyayı kaynaştırmak gerekir Wink -.-')

lütfen doooru dürüst imza isteyin. Wink
yellpaze bnde bi imza istiyorum SansarSalvo yazsın gerisinde kafana göre

Eski Nick: _ToLGa_

Yukarı Alt