Kusura bakmayin Tekrar yazma geregi duydum cunku onceki sayfada kalmis gormemis olabilirsiniz eger yazmana gerek yoktu diosaniz da Kusura bkmayin Ozur dilerim //...Ben avatar istiorum beyler.. Haraketli olmaması tercihimdir... aLee yazmasını istiorum biraz renkler dark bişiler olursa güsel olur anime falan olmasın..biraz gerçekci bişiler olursa güzel olur...

Wicked

Game Designer
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

Wicked

Game Designer
fostpake demiş ki:
Kusura bakmayin Tekrar yazma geregi duydum cunku onceki sayfada kalmis gormemis olabilirsiniz eger yazmana gerek yoktu diosaniz da Kusura bkmayin Ozur dilerim //...Ben avatar istiorum beyler.. Haraketli olmaması tercihimdir... aLee yazmasını istiorum biraz renkler dark bişiler olursa güsel olur anime falan olmasın..biraz gerçekci bişiler olursa güzel olur...

aynı seyleri tekrarlamana gerek yok atladıımız için özr dilerz şimdi yapıyorum Cool

Bana İmza Yapın Lütfen hmm
Kırmızı LI olsun .Sonra H0n0R_ yazsın Altında Extraloob Member Yazsın.Zombi gibi adam olsun :lol:

bana üstünde __KaDaVRa___ ( açık olrk _ _ KaDaVRa _ _ _) yazan bi ateş olsa ateşin sağında ve solunda türk bayrağı olsa üstünde atatürk resmi ateşin altında NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!!! yazsa olur mu şimdiden Tşk ederim...

Saygılarımla...

arkadaşlar ps userler size sesleniyorum :lol:

bana güsel bi Lagroad Old Scholl Member yazarsanız güsel olur oldscholl olduğumdan beri bu duruyoda :lol: ö.m ile atarsa daha ii olur burası takip edilmiyoda crowded resmen

bu arada ps userler hepinizi headbang2ft9 headbang2ft9 extraokk alkışlıyorum nasıl yetişiyosunuz biizm gibi imza açlarına :lol:

os1

olduser
- Resim Silinmiş.
Kod:
http://img443.imageshack.us/my.php?image=honorwj5.png
pek güzel olmadıysada yaptık artık.
beğenmediyse yenisini yapabilirm

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt