Abi çok teşekkür ederim ama Bu Alee yazısının A harfinin rengi de Kırmızı yapabilirmisiniz Herhangi bi ps ci yapabilir heralde bunu Çünkü Sarıyla Kırmızı yanyana olmasını istemiorum:(yellpaze demiş ki:
ben sna baya önceden ypmıştım .beğenmediysen söyleseydinfostpake demiş ki:Abi çok teşekkür ederim ama Bu Alee yazısının A harfinin rengi de Kırmızı yapabilirmisiniz Herhangi bi ps ci yapabilir heralde bunu Çünkü Sarıyla Kırmızı yanyana olmasını istemiorum:(yellpaze demiş ki:
valla ps'yi 1 haftadır açmıyorum. multi client kasıyom. bir de ps açarsam pc alev alabilir Razzyellpaze demiş ki:nan adam yapmıs sana nie bnden istion dêfe Razz
em daa gzl olms =)
banada bidane yaparmısın ilkey (: (:
Dark Red olsun yada bu renkten TestColor
ilkercindik demiş ki:valla ps'yi 1 haftadır açmıyorum. multi client kasıyom. bir de ps açarsam pc alev alabilir Razzyellpaze demiş ki:nan adam yapmıs sana nie bnden istion dêfe Razz
em daa gzl olms =)
Hahah. Bir sen dene bakalım. İşe yararsa ben de denerim . Nası olsa deden bread Razzyellpaze demiş ki:ilkercindik demiş ki:valla ps'yi 1 haftadır açmıyorum. multi client kasıyom. bir de ps açarsam pc alev alabilir Razzyellpaze demiş ki:nan adam yapmıs sana nie bnden istion dêfe Razz
em daa gzl olms =)
ahuahuahua oyunu multi clientle açıon ya bide psyi multiclientle aç eşitlensin yanarsa parasını ben oderim Paris'in biricik oluyum ben nan Brad Pitt'in Torunuyum ben ehehhehe Razz Razz
aa saolasın ilker abi onu kaçırdım galiba eski sayfalarda:S çok tşkr ederim 2nizden deilkercindik demiş ki:ben sna baya önceden ypmıştım .beğenmediysen söyleseydinfostpake demiş ki:Abi çok teşekkür ederim ama Bu Alee yazısının A harfinin rengi de Kırmızı yapabilirmisiniz Herhangi bi ps ci yapabilir heralde bunu Çünkü Sarıyla Kırmızı yanyana olmasını istemiorum:(yellpaze demiş ki:![]()
- Resim Silinmiş.
kaç yıldırdR.NooB demiş ki:ilkerc.. bana bi avatar yapabilirmisin.. yanıp sönen EXL ( L tersden olcak ) şekilli bişiler^^ ?? müsait bi zaman da yapıver kaç yıldır avatarsız geziorum Sad
![]()
dostum yellpaze yapar Razz . ps den uzağım şu sıralar WinkdR.NooB demiş ki:ilkerc.. bana bi avatar yapabilirmisin.. yanıp sönen EXL ( L tersden olcak ) şekilli bişiler^^ ?? müsait bi zaman da yapıver kaç yıldır avatarsız geziorum Sad
![]()
Yelly seni çağırıyorlardR.NooB demiş ki:Tmm yelly yapsın o zaman xD Yelly kaç yıldır avatarım yok ,3 aydır yemek yemiyorum , 125125 yıldır msn e girmiyorum, noluuur bii imza, 3 k plzasdf
kısacası bi avatar istiyorum
![]()
ilkercindik demiş ki:Yelly seni çağırıyorlardR.NooB demiş ki:Tmm yelly yapsın o zaman xD Yelly kaç yıldır avatarım yok ,3 aydır yemek yemiyorum , 125125 yıldır msn e girmiyorum, noluuur bii imza, 3 k plzasdf
![]()
![]()
Tmm öm den atarsın o zaman .. online olmaya bilirim mucXyellpaze demiş ki:ilkercindik demiş ki:Yelly seni çağırıyorlardR.NooB demiş ki:Tmm yelly yapsın o zaman xD Yelly kaç yıldır avatarım yok ,3 aydır yemek yemiyorum , 125125 yıldır msn e girmiyorum, noluuur bii imza, 3 k plzasdf
![]()
![]()
durun be roman yazıodk kulaımı sisirdiniz,,hehe tamm yaparım ama evde gece operasyona giriim =)