Ben avatar istiorum beyler.. Haraketli olmaması tercihimdir... aLee yazmasını istiorum biraz renkler dark bişiler olursa güsel olur anime falan olmasın..biraz gerçekci bişiler olursa güzel olur...

Takımı
Galatasaray
Naruto_2.jpg

resim bu yazılar kalkarsa sevinirim o yazılar yerine exl member stalebug yazarsanız sevinirim renkler kırmızı ve siyah olsun

yellpaze demiş ki:
__KaDaVRa__ demiş ki:
ben şöyle bişi istiyorum 1 kadın ve 1 erkeğin üstü örtülmüş (tabi ölü bu kadınla erkek :mrgreen: ) elleri birbirine tutturulmuş örtünün üzerinde __KaDaVRa___ (_ _KaDaVRa_ _ _ açık olarak yazdım rahat anlayın diye) kadınla adamın etrafında kan ve kanın üzerinde türk bayrağının yansıması var yapabilir misiniz?? anladınız mı?? yoksa daha iyi bi şekilde anlatiim mi?? :mrgreen:

espiri amaclımı yaptın bunu ? yoksa boyle birsey istiyormusun. yok istiyorum diyorsan bana istediğin figürü bul yapiim. imza dediin bir board bir figür ve bir yazıdan aralarında efecleri olan birşekil tarzdır

sen daha çok resim istemişsin çok istiyorsan bir tual gönder kargo ile boyayıda unutma markası pebeo olsun hani ölü kadın erkek ya onları yapmam için gzl bir boya lazım.. Ha birde resim yağı onu da yolla ellerini birbirine yakın yapmam için boyayı kaynaştırmak gerekir Wink -.-')

lütfen doooru dürüst imza isteyin. Wink

Öff iyi tamam bişi istemedim dalga geççek diiliz yapamıosanız yapamıom diyin kalp kırarak belirtmeyin bütün site sakinlerine iyi eğlenceler...

Saygılarımla...

Wicked

Game Designer
stalebug ,

biraz uurastım k.bakma =) geciktii icn özr dilrm Rolling Eyes Razz

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Galatasaray
önemli deil sanatını konusturmussun :lol: ama su siyah fırca izini anlamadım

Kusura bakmayin Tekrar yazma geregi duydum cunku onceki sayfada kalmis gormemis olabilirsiniz eger yazmana gerek yoktu diosaniz da Kusura bkmayin Ozur dilerim //...Ben avatar istiorum beyler.. Haraketli olmaması tercihimdir... aLee yazmasını istiorum biraz renkler dark bişiler olursa güsel olur anime falan olmasın..biraz gerçekci bişiler olursa güzel olur...

ii gunler Ben avatar istiorum..uMuT yazmasini istiorum arkada cool bisiler olursa guzel olur buzlu falan olabilir veya alevle cok daha guseli varsa elinizde o da olabilir simdiden tskr ederim ..

Takımı
Galatasaray
bende bide avatar istiorum anime olması ve hareketli olması tercihimdir

BEN BİR İMZA İSTİCEKTİM siyah ve sarı ağırlıklı. Bir okçu karakter ve alta Mumya yazısı (başka bir yazı olmaması tercihimdir)

ya onu ben ölesine yapmıştıM(daha doğrusu yapamamıştım ama onu güzelleştirirsen ii olur çünkü adamın kenarlarına beyazlıklar var ve kilolu görünüyor:)

Wicked

Game Designer
biraz gecikicek evde yaparsam ancak vakit bulabilirsem yaparım ama cafede ana masa çöktü (daha dooorusu ben çokerttim (: :lol: ) ama bütün renderlar gitti Crying or Very sad indirene kadar canım cıktı zaten hep reset çekiodu makine Rolling Eyes imzalarınız gecikecektir şimdiden özr dilerim ama sitede bissürü Ps User var yardımcı olcak arkadaşta çok bnm ana masa gelene kadar idare ederler umarım

Yukarı Alt