beyazkurt demiş ki:yellpaze şu resme güzel animasyon yapıp korkutucu bişiy yapıp TuRKisHBoY05 yazarsan sevinirim !
- Resim Silinmiş.
-Bir imza isteğinden sonra başka bir imza istememeknuk3r demiş ki:Avatar, imza isteklerinizi bu topic altında dile getirebilirsiniz ama şartları unutmayın
-Düzgünce istemek
-İmzada hangi renkler, hangi karakterler kullanılmasını ve ne yazacağını detaylı bir biçimde dile getirmek
-Bir imza isteğinden sonra başka bir imza istememek
İsteklerinizi burdaki Moderatorler veya V.i.p üyeleri yapmaya çalışacaktır...
Saygılar...
önemli diil güle güle kullan (:WaR_LorD demiş ki:saol küçük daha iyi oluyor
CasH_87 demiş ki:ßénım İmza Ne zaman Yapılır usta ? Resim Fark etmes KAfan göre Takıl Üzerine CasH ExL Member Felan Yazarsan qüsel olur simdiden TŞk. ederim![]()
usta ayıp edion her defasında istersemmiş daha 1 kere istedik bu 2. onu kafandan yapmışın !insan gibi istedik yha yapıyom ha yapmıyom diğcen !yellpaze demiş ki:valla ne diim yapamam =) her defasında bnden imza istersen bn dierlerine imza yapamam Confused
anla iste herkeze 2şer imza yaparsam yetistiremem ki şu anda war lord a yapıyorum
ne kdar güzel istersen iste oda insan sen ne yaparsan yap onun kolunun altından kol çıkmıyo bilgisarının kasasından loptop çıkmıyo sana yapmış imza diğer imza yapmadıklarınamı yapsın yoksa sanamıbeyazkurt demiş ki:usta ayıp edion her defasında istersemmiş daha 1 kere istedik bu 2. onu kafandan yapmışın !insan gibi istedik yha yapıyom ha yapmıyom diğcen !yellpaze demiş ki:valla ne diim yapamam =) her defasında bnden imza istersen bn dierlerine imza yapamam Confused
anla iste herkeze 2şer imza yaparsam yetistiremem ki şu anda war lord a yapıyorum
adam gibi istedik usta bende biliorum vereceği cevabı senin yardım etmene gerek yoq hyr yanıtı yeterdiBaTTeRST demiş ki:ne kdar güzel istersen iste oda insan sen ne yaparsan yap onun kolunun altından kol çıkmıyo bilgisarının kasasından loptop çıkmıyo sana yapmış imza diğer imza yapmadıklarınamı yapsın yoksa sanamıbeyazkurt demiş ki:usta ayıp edion her defasında istersemmiş daha 1 kere istedik bu 2. onu kafandan yapmışın !insan gibi istedik yha yapıyom ha yapmıyom diğcen !yellpaze demiş ki:valla ne diim yapamam =) her defasında bnden imza istersen bn dierlerine imza yapamam Confused
Confusedbeyazkurt demiş ki:usta ayıp edion her defasında istersemmiş daha 1 kere istedik bu 2. onu kafandan yapmışın !insan gibi istedik yha yapıyom ha yapmıyom diğcen !yellpaze demiş ki:valla ne diim yapamam =) her defasında bnden imza istersen bn dierlerine imza yapamam Confused
Çok qüsel olmus abicim Eline Sağlıkyellpaze demiş ki:CasH_87 ,
biliorm biraz basit oldu xD biraz gelistiriim simdilik idare etsen oyunla urasıorm Rolling Eyes
tasarımı gelistiriim daha gzlini yaparım ok extraokk
- Resim Silinmiş.